Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Ύδρα. Εδώ παγκάκι, εκεί παγκάκι. Ποιο είναι αλήθεια το παγκάκι του Leonard Cohen;

 
 
Δεν πέρασε ούτε μια εβδομάδα από τα όμορφα εγκαίνια που έγιναν για το παγκάκι του Leonard Cohen, και σήμερα το μεσημέρι το παγκάκι απέκτησε... αδελφάκι με ολυμπιακή ταυτότητα (Αθήνα 2004)..

Είναι όπως λέμε: "Εμάς γεννάνε και τα κοκόρια μας". Εδώ στην Ύδρα, "Eμάς γεννάνε και τα παγκάκια μας!"

Πολύ έξυπνα σημειώνει ο συμπολίτης μας και αξιόλογος επιχειρηματίας του νησιού, Κώστας Καπράλος, στα social media μαζί με τις επίμαχες φωτογραφίες: "Το... παγκάκι του Κοέν... γέννησε!!! Ή παγκάκι μέσα στο παγκάκι... ελπίζω ότι δεν είναι μόνιμο."

Για να μην παραφράσουμε τώρα εμείς τον Δημήτρη Ψαθά και βάλουμε όπου τσάντα-τσαντάκι, τη λέξη παγκάκι. "Έξαφνα η κυρία ανοίγει την μεγάλη τσάντα, βγάζει το μικρό τσαντάκι, κλείνει την μεγάλη τσάντα, ανοίγει το μικρό τσαντάκι, βγάζει ένα καθρεφτάκι, κλείνει το μικρό τσαντάκι, ανοίγει την μεγάλη τσάντα, βάζει μέσα το μικρό τσαντάκι, κλείνει την μεγάλη τσάντα."
pagk cohen
Ελπίζουμε να επανέλθει το παγκάκι στην αρχική του μορφή, και να μην το φορτώσουμε με άλλα παγκάκια ή οτιδήποτε άλλο.
 
Επιμένοντας στις αντιστάσεις που πρέπει να έχουμε, και όχι σε μια τακτική, του μπάχαλου, που συχνά βαφτίζεται προσωρινότητα, δημοσιεύουμε τη μακέτα του αρχιτέκτονα Γιώργου Ξύδη, όπως ακριβώς οραματίστηκε και σχεδίασε το παγκάκι για τον Leonard Cohen!
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου