Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Πρόσκληση από το Επιμελητήριο Λέσβου για την 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)

 
 
Το Επιμελητήριο Λέσβου, έχοντας πάντα ως βασική του προτεραιότητα την προβολή των τοπικών προϊόντων καθώς και της στήριξη των επιχειρηματιών της Λέσβου και της Λήμνου, προχωρά δυναμικά στην υλοποίηση των προγραμματισμένων δράσεων του για το 2017. Στο πλαίσιο αυτό, ενημερώνουμε τις επιχειρήσεις μέλη μας, ότι αξιοποιώντας το μνημόνιο συνεργασία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος με την ΔΕΘ Α.Ε., το Επιμελητήριο Λέσβου διοργανώνει συμμετοχή με συνολικό περίπτερο 50τ.μ. στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), 09 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017.
 
Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, η ΚΕΕΕ, σχεδιάζει να διοργανώσει, Ημέρα αφιερωμένη στα Επιμελητήρια, με εκδηλώσεις και γεγονότα σχετικά με το ρόλο και το έργο τους, καθώς και Ημέρα Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.

Σημειώνεται ότι η 82η ΔΕΘ, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.
 
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μέλη να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους στην 82η ΔΕΘ, το αργότερο μέχρι τη Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017.
 
Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής, Επιμελητήριο Λέσβου, τηλ: 22510-29727, (εσωτ.:1), κα. Αγγέλα Χατζηγιαννάκη.


πηγή: http://www.lesvosnews.net/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου