Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Πύργος. Τα παιδιά λάτρεψαν την . . . Νιρέττα- Καρέττα!

 
nireta2.jpg
 
Η μασκότ του Μεσογειακού Συνδέσμου για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας κοντά στους μαθητές του 8ου δημοτικού σχολείου Πύργου
 
Για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 5 Ιουνίου 2017, το MEDASSET ήρθε παρέα με τη Νιρέττα- Καρέττα στον Πύργο Ηλείας. Τυχεροί οι μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου οι οποίοι ήρθαν πρώτοι σε επαφή με την Νιρέττα τη μασκότ του Μεσογειακού Συνδέσμου για την Προστασία της θαλάσσιας χελώνας λίγες μόνο ημέρες μετά την επίσκεψή τους στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο στη Ζάκυνθο.
 
Μέσα από ένα βραβευμένο πρόγραμμα, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και με τη στήριξη του Ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντη τα παιδιά και των υπολοίπων σχολείων της Ηλείας που ζούν τόσο κοντά στην περιοχή ωοτοκίας της θαλάσσιας χελώνας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προβολή εκπαιδευτικών βίντεο, να συμμετάσχουν σε βιωματικές δράσεις και να λάβουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια με τη μασκότ.
 
Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την ενημέρωση και τη διαμόρφωση αντιλήψεων. Μέσα από την ευαισθητοποίηση των νεότερων γενιών μπορούμε να επενδύσουμε σε ένα καλύτερο περιβάλλον για το μέλλον.
Ημέρα γιορτής για το περιβάλλον και τα παιδιά αγαπούν τις γιορτές. Αν βοηθήσουμε τα παιδιά μας να διαμορφώσουν φιλική προς το περιβάλλον συμπεριφορά, εκείνα θα το αγαπήσουν, γιατί όσο μικρά είναι, τόσο μεγάλη καρδιά έχουν!

Ο διευθυντής του σχολείου κ. Αθανάσιος Κατσίμπελης δήλωσε ενθουσιασμένος από τη χαρά και την επιτυχία του προγράμματος κι ευχαρίστησε θερμά τα στελέχη της Medasset και τον υπεύθυνό τους κ. Θωμόπουλο για την τιμή που έκαναν να επισκεφθούν το 8ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου.πηγή: https://www.ilialive.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου