Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Μαγούλα Ρίου Πατρών: Σκότωσε με καραμπίνα εκπαιδευμένο γεράκι & κλειδώθηκε στο σπίτι του για να αποφύγει τη σύλληψη

 
Μαγούλα Ρίου Πατρών: Σκότωσε με καραμπίνα εκπαιδευμένο γεράκι & κλειδώθηκε στο σπίτι του για να αποφύγει τη σύλληψη
 
Το Σάββατο 10 Ιουνίου στην περιοχή της Μαγούλας Ρίου Πατρών κάτοικος της περιοχής ενοχλημένος από την παρουσία ενός γερακιού (!) έβγαλε την καραμπίνα και εκτέλεσε το πτηνό θέτοντας σε κίνδυνο και την ζωή μιας οικογένειας που βρισκόταν πολύ κοντά στο σημείο όπου δολοφονήθηκε το πουλί.

Για το έγκλημα ενημερώθηκε ο Σταύρος Αθανασίου, γραμματέας του Ελληνικού Συνδέσμου Ιερακοτροφίας, ο οποίος εξήγησε στο
www.zoosos.gr πως ενημερώθηκε για το έγκλημα από τον Σωτήρη Σαρδελή, ιδιοκτήτη του εκπαδευμένου πτηνού, καθώς το γεράκι δεν ήταν άγριο αλλά εκτροφής και ο άνδρας, που συνοδεύονταν από την γυναίκα και το παιδί του, το είχε πάει στο σημείο για να πετάξει.

Για την δολοφονία του πτηνού έγινε καταγγελία στην Αστυνομία και επί τόπου πήγαν αστυνομικοί από το Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πάτρας και από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Πατρών. Ο δε δράστης μετά την δολοφονία του πτηνού πήρε το πτώμα το γερακιού και κλείστηκε στο σπίτι του για να αποφύγει στην σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου…

Αν και η αρμόδια Εισαγγελία μπορεί να δώσει εντολή στην Αστυνομία να μπει σε σπίτι για την σύλληψη δράστη που διώκεται π.χ. με την κατηγορία της ζωοκτονίας εντούτοις αυτό άγνωστο γιατί, δεν συνέβη.

Όπως προείπαμε όχι μόνο εκτέλεσε το πουλί, που είχε σταθεί στον φράκτη του κτήματος του, αλλά πυροβόλησε και προς στην κατεύθυνση στην οποία στέκονταν οι άνθρωποι… Άλλη μια αληθινή ιστορίας καθημερινής τρέλας στην Ελλάδα του 21ου αιώνα…
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου