Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Προσφυγή της ΕΒΟΛ στο ΕΣΡ για δυσφήμιση από τηλεοπτικό σταθμό


Προσφυγή της ΕΒΟΛ στο ΕΣΡ για δυσφήμιση από τηλεοπτικό σταθμόΣε προσφυγή στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης θα προχωρήσουν 192 μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου για το θέμα της δυσφήμισης του Συνεταιρισμού και του εργοστασίου της ΕΒΟΛ, από τον τηλεοπτικό σταθμό Smile (Βεργίνα TV).
 
Σε σχετικές καταγγελίες εναντίον του σταθμού και συγκεκριμένων δημοσιογράφων, είχε προβεί την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος της Οργάνωσης, κ. Νικήτας Πρίντζος, κάνοντας μάλιστα λόγο για συμφέροντα που κρύβονται πίσω από αυτές τις ενέργειες, προσπαθώντας να πλήξουν την ανοδική πορεία του Συνεταιρισμού και του εργοστασίου του, της ΕΒΟΛ.
 
Η προσφυγή – εκτός της Δικαιοσύνης – και στο ΕΣΡ γίνεται, όπως δηλώνουν, για να αντιμετωπίσουν την, όχι απλά ζημιογόνα, αλλά και οικονομικά καταστροφική συμπεριφορά και πρακτική του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού.
 
Στην καταγγελία προς το ΕΣΡ τονίζεται ότι ο τηλεοπτικός πόλεμος ξεκίνησε μετά την απόρριψη από τον Α.Σ. Βόλου πρότασης του εν λόγω καναλιού για τηλεοπτική διαφήμιση, καθώς κρίθηκε δυσανάλογο το τίμημα που ζητήθηκε.
 
Επίσης, καταγγέλλεται ρίψη δυσφημιστικών φέιγ βολάν για την ΕΒΟΛ στους δρόμους, ενώ τονίζεται ότι η προσπάθεια αυτή άρχισε να έχει τα αρνητικά της αποτελέσματα, αφού οι δυσφημιστικές μεταδόσεις, αναμεταδόσεις, τα δήθεν ενημερωτικά δελτία και εν γένει η σκανδαλολογία που έχει αναπτυχθεί, επέφερε επιφυλακτικότητα στο καταναλωτικό κοινό και ήδη σημειώνεται μικρή μεν, αλλά σταθερή κάμψη των πωλήσεων της γαλακτοβιομηχανίας.


πηγή: http://www.paseges.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου