Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

O Robin Williams πουλάει το κτήμα του στη Napa Valley

 
 
 
 
 
Ο σταρ του Χόλιγουντ Ρόμπιν Γουίλιαμς έχει βάλει για πώληση τη βίλα και τους αμπελώνες του στη Napa Valley, ζητώντας US $ 35 εκατ. για το ακίνητο. Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς, ο βραβευμένος με Οσκαρ σταρ του Good Will Hunting, αγόρασε τη Villa Sorriso, ψηλά στην οροσειρά Mayacamas μεταξύ Napa και Sonoma, το 1994, λίγο μετά από την παγκόσμια επιτυχία με την κωμωδία του Mrs Doubtfire
H 20.000 τετραγωνικών ποδιών φτιαγμένη με Πορτογαλικό ασβεστόλιθο βίλα, περιλαμβάνει πέντε υπνοδωμάτια, επενδεδυμένα με ξύλο βελανιδιάς βιβλιοθήκη, home cinema, οικογενειακό δωμάτιο και κλιματιζόμενα κελάρια για το κρασί και τα έργα τέχνης, καθώς και το δικό του πύργο και γέφυρα.
Έξω υπάρχει μια πισίνα υπερχείλισης 20 μέτρων που περιβάλλεται από κατάστρωμα Ευρωπαϊκής πέτρας, γκαζόν και πολυεπίπεδο κήπο με γλυπτά. Υπάρχουν 9.5ha με αμπέλια, όλα φυτεμένα στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και μέρος της ονομασίας προέλευσης Mount Veeder - το 85% από αυτ;a Cabernet Sauvignon και το υπόλοιπο ένα μείγμα από Merlot και Cabernet Franc.
Τα σταφύλια πωλούνται ως επί το πλείστον στo Robert Craig για το Mt Veeder Cabernet Sauvignon, στο οποίο έχει δοθεί σκορ 95 και 96 πόντους από τον Robert Parker.
Η ιστοσελίδα του Craig περιγράφει τα αμπέλια ως «ώριμα αρκετά για να επιδείξουν μοναδική πολυπλοκότητα» με πολλά διαφορετικά μικροκλίματα.
Προσθέτει: «Τα Cabernets που παράγουν είναι ιδιαίτερα βραβευθέντα για τα βαθιά μαύρα φρούτα βουνού, cassis, μαύρη σοκολάτα και νότες βιολέτας, και μπαχαρικών.
Την πώληση χειρίζεται το Sotheby’s International Realty με έδρα τη Sonoma.
 
 
 
πηγή: http://www.krasiagr.com/
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου