Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ηράκλειο. Γιορτή Νερού στον Ζαρό

 
 

 
 

Γιορτή νερού στον Ζαρό διοργανώνει ο δήμος Φαιστού.
 
Πρόκειται για μια ξεχωριστή εκδήλωση που φέτος έχει ως σύνθημα «Το νερό δίνει ζωή, ας το προστατεύσουμε». Η εκδήλωση αφορά μικρούς, νέους, αλλά και μεγαλύτερες ηλικίες, καθώς περιλαμβάνει πολλές και πλούσιες δραστηριότητες όπως ζωγραφική, παιχνίδια νερού αλλά και τον καθιερωμένο πλέον διαγωνισμό ψαρέματος στη λίμνη του Ζαρού.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή 26 Αυγούστου στις 10.00 το πρωί στη λίμνη του Ζαρού, μέσα σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον.

Οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους μπορούν να απολαύσουν την ομορφιά του τοπίου και να συμμετέχουν στις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, καθώς επίσης και να δοκιμάσουν τοπικά εδέσματα αλλά και την κρητική φιλοξενία.

Όσοι συμμετέχουν στο διαγωνισμό ψαρέματος μπορούν λάβουν τα σύνεργα ψαρέματος από την οργανωτική επιτροπή και να αλιεύσουν μέχρι και 10 κιλά ψάρια τα οποία μπορούν να κρατήσουν. Το δικαίωμα συμμετοχής είναι 2 ευρώ ανά κιλό και νικητές θα αναδειχθούν οι τρεις πρώτοι ανάλογα με το βάρος των αλιευμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να καλέσει κανείς στο τηλέφωνο του Δήμου Φαιστού 2892340272 begin_of_the_skype_highlighting 2892340272 end_of_the_skype_highlighting.
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου