Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Συνεχείς βανδαλισμοί σε περιοχές της Πάτρας



Συνεχείς βανδαλισμοί σε περιοχές της Πάτρας
 
 
Συνεχίζονται οι βανδαλισμοί αγνώστων σε διάφορα σημεία της Πάτρας και οι αυθαιρεσίες σε ότι αφορά τα πεζοδρομημένα τμήματα.
Στις 8 Αυγούστου συνεργείο σιδηρουργικών εργασιών του Τμήματος Κοινόχρηστων Χώρων της Διεύθυνσης Αυτεπιστασίας του Δήμου Πατρέων, μετέβη στην περιοχή της Αρόης και επί των οδών Στρ. Κωνσταντινόπουλου και Κορώνης επανατοποθέτησε στην είσοδο του πεζόδρομου σιδερένια κολωνάκια αποτροπής εισόδου οχημάτων, τα οποία είχαν αφαιρεθεί και κλαπεί από αγνώστους. Μετά την αποχώρηση του συνεργείου τα κολωνάκια αυτά αποξηλώθηκαν ξανά.
Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Έργων Αυτεπιστασίας Γιώργος Σιγαλός καλεί τους πολίτες να σεβαστούν την δημόσια περιουσία ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες εποχές και κυρίως να σεβαστούν έργα όπως οι πεζόδρομοι, που αφορούν το κοινό καλό και είναι προς όφελος των πολιτών και της ποιότητας της ζωής τους.
«Πρόκειται για αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου οι οποίες θα υλοποιηθούν και δεν μπορεί οι ελάχιστοι που, για τους δικούς τους λόγους συμφέροντος, ενοχλούνται, να λειτουργούν εις βάρος των πολλών. Τα κολωνάκια θα επανατοποθετηθούν και καλούμε τους πολίτες να βοηθήσουν τον Δήμο στο έργο του» τονίζει ο κ. Σιγαλός.
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου