Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012

Η ΜΙΤ "φοβάται" τα αιολικά πάρκα απέναντι από τη Χίο


Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (MIT) μπορούν και εμποδίζουν ακόμη και την κατασκευή αιολικών πάρκων στην Τουρκία, με την... δικαιολογία πως ενδέχεται να εμποδίζουν τις δραστηριότητες της!!
Δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που τους συνέβη, οι τούρκοι επενδυτές που είχαν ετοιμάσει σχέδια για την κατασκευή 11 αιολικών πάρκων στον Τσεσμέ, της δυτικής Τουρκίας απέναντι ακριβώς από τη Χίο. Οι ίδιοι κατέθεσαν στις αρμόδιες τουρκικές αρχές τα δικαιολογητικά περιμένοντας την έγκριση.
Όμως στο θέμα της έγκρισης παρενέβη η MIT, όπως αποκαλύπτι η εφημερίδα Radikal και «πάγωσε» την επένδυση. Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες ζητούν «να ερευνηθεί αν τα αιολικά αυτά πάρκα με τα μαγνητικά κύματα τα οποία εκπέμπουν πως επηρεάζουν τις δραστηριότητες υποκλοπής και παρακολούθησης της ΜΙΤ”

Παρόμοια έρευνα για άλλα αιολικά πάρκα το 2010 είχε ζητήσει το Γενικό επιτελείο Στρατού της Τουρκίας και είχε αποδειχθεί πως δεν υπάρχει καμία επιρροή η επέμβαση στις συχνότητες.
Μόνο που οι αρμοδιότητες αυτές τώρα πέρασαν στα χέρια της ΜΙΤ. Είναι εύκολο να μαντέψει κανείς ποιον παρακολουθεί η ΜΙΤ και γιατί φοβάται παρεμβάσεις από τα αιολικά πάρκα, σε απόσταση 6.5 μιλίων από τη Χίο.
 

πηγή:
onalert.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου