Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Μια γιορτή του ποδηλάτου στο κέντρο της Αθήνας!



 
Το 3ο Bike Festival γεμίζει την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων από την Παρασκευή 14 έως και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.
Στην Κεντρική Αυλή, στον Προαύλιο χώρο Δ12, καθώς και στις Αίθουσες: «Κωστής Παλαμάς», (Κτίριο «Δ4»), «Τάκης Παπατσώνης», (Κτίριο «Δ7»), «Κωνσταντίνος Καβάφης», «Νίκος Γκάτσος», (Κτίριο «Δ12), «Άγγελος Σικελιανός», (Κτίριο «Δ4») δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους του ποδηλάτου να γνωρίσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο, να δουν τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν στην παγκόσμια αγορά το 2013 και να έρθουν σε στενότερη επαφή με την ποδηλατική κοινότητα που εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς στην πόλη μας. Επίσης μπορούν να παρακολουθήσουν ομιλίες και σεμινάρια που διοργανώνονται με θέμα την ανάπτυξη της αστικής ποδηλασίας στην Ελλάδα με ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και να παρακολουθήσουν ένα εντυπωσιακό Bike Show από μερικούς από τους καλύτερους αναβάτες στον κόσμο.

Το Athens Bike Festival αποτελεί την επίσημη έναρξη της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (European Mobility Week) στη χώρα μας – της πανευρωπαϊκής εκστρατείας που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες ως προς τη χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς, του ποδήλατου και του περπατήματος για τις μετακινήσεις τους στην πόλη. Επιπλέον, φιλοδοξεί να ενθαρρύνει τις Ευρωπαϊκές πόλεις να προωθήσουν αυτούς τους τρόπους μετακίνησης και να επενδύσουν στη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών.

Παρασκευή 14 – Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012
Είσοδος ελεύθερη
Ώρες Λειτουργίας: 10:00 – 21:00
  
 
πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου