Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Η ημερίδα με θέμα: Συμβολαιακή σαλιγκαροτροφία, ένταξη μονάδας στον επενδυτικό νόμο, οικονομικά αποτελέσματα.

 
 
 
Για τις δυνατότητες ίδρυσης και λειτουργίας μια μονάδας εκτροφής σαλιγκαριών με την μορφή της συμβολαιακής γεωργίας μέσα από τον νέο επενδυτικό νόμο με ισχυρά κίνητρα, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν όσοι αγρότες το επιθυμούν, σε σχετική ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» σε συνεργασία με την Δνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής στη Δράμα.
 
 
Η ημερίδα με θέμα:
"Συμβολαιακή σαλιγκαροτροφία, ένταξη μονάδας στον επενδυτικό νόμο, οικονομικά αποτελέσματα", θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 10.30 π.μ. στην κεντρική αίθουσα διαλέξεων - προβολών του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ, 5o χλμ. Δράμας-Θεσ/νίκης).
Ομιλητές θα είναι ο κ. Παρδάλης Ιωακείμ, γεωπόνος, που θα παρουσιάσει ένα μοντέλο εκτατικής εκτροφής σαλιγκαριών (ανοικτή εκτροφή) και ο κ. Αγγελακάκης Αθανάσιος, οικονομολόγος, που θα αναπτύξει την δυνατότητα ένταξης της μονάδας στον νέο Επενδυτικό (Αναπτυξιακό) Νόμο 3908/2011 και θα αναλύσει τα οικονομικά αποτελέσματα της όλης επένδυσης.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας στο τηλέφωνο 25210-58175.
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου