Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Ημερίδα για αγροτικά φωτοβολταϊκά "net metering" αύριο στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης

 
 
Αγροτική εσπερίδα με θέμα «Εικονικός ενεργειακός συμψηφισμός» διοργανώνει αύριο η PV Solutions σε συνεργασία με τον Τοπικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β) στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε αγρότες και θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 8 Ιουνίου, στις 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Κουφαλίων.

Θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της PV Solutions και της Τράπεζας Πειραιώς αντίστοιχα για ενημέρωση σχετικά με το νομοθετικό πλαίσιο, την υλοποίηση και προμήθεια ολοκληρωμένων φωτοβολταϊκών συστημάτων, όπως και σχετικά με τις δυνατότητες χρηματοδοτικών προϊόντων. Επίσης, εκπρόσωποι της εταιρίας PV Live και Krannich Solar θα βρίσκονται εκεί για να αναφερθούν αντιστοίχως στην απομακρυσμένη παρακολούθηση των φ/β συστημάτων σε πραγματικό χρόνο και ότι ισχύει και αφορά στις εργοστασιακές εγγυήσεις του φ/β εξοπλισμού.
 
 
Εισηγητές:
 
- Απόστολος Γεωργιάδης (pvsolutions.gr)| Αποτύπωση της Ελληνικής φωτοβολταϊκής αγοράς Ενημέρωση ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου και δυνατότητες εφαρμογής.
- Μαρία Νικολάου και Καλλιόπη Γκοτζαγιορίζου (Τράπεζα Πειραιώς)| Χρηματοδοτικά προϊόντα.
- Γεώργιος Τσολάκος (pvlive.gr)| Ηλεκτρονική πλατφόρμα PV Live – Δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης των φωτοβολταϊκών σταθμών.
- Αντώνιος Αντωνόπουλος (Krannich Solar)| Φωτοβολταϊκός εξοπλισμός – Εγγυήσεις.



πηγή: http://www.thestival.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου