Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Καθαρισμός της Ερκυνας από τον Σύλλογο "Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς"




Ο Σύλλογος Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς ανακοινώνει ότι την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012 θα οργανώσει και θα υλοποιήσει καθαρισμό του ποταμού της Έρκυνα στη Λιβαδειά. Ο καθαρισμός θα εκκινήσει στις 10 το πρωί από την περιοχή του ΞΕΝΙΑ και ο αρχικός σχεδιασμός περιλαμβάνει τον εξωραϊσμό της Έρκυνα μέχρι την γέφυρα της οδού Λάππα, ενώ σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής εθελοντών έχει προβλεφθεί προέκταση έως τη γέφυρα στην οδό Αισχύλου.
Στην προσπάθεια του Συλλόγου "Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ" Λιβαδειάς για τον καθαρισμό της Έρκυνα ευπρόσδεκτοι είναι Σύλλογοι και ιδιώτες που με τη συμμετοχή τους θα συνεισφέρουν πρακτικά και ηθικά σε μια νέα αντίληψη για τον εθελοντισμό και μια πιο ουσιαστική σχέση με τον ποταμό Έρκυνα που δίνει ζωή στη Λιβαδειά κατά τη διάρκεια των αιώνων.

Σημειώνεται ότι ο Σύλλογος "Φίλων του ΞΕΝΙΑ" θα έχει μεριμνήσει ώστε να υπάρχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια όπως γάντια, σάκκοι απορριμμάτων κλπ. προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των εθελοντών.

Για πληροφορίες/συμμετοχές μπορείτε να απευθύνεστε στον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς κ. Γιώργο Μπενέτο στα τηλέφωνα: κιν. 6932 439 712, σταθερό 2261020570
.
πηγή: http://viotia.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου