Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Αγωγή κατά του Δήμου Βόλου για επίθεση από αδέσποτα

 
 
Θα καταθέσει δημότης που έπεσε θύμα αδέσποτων σκύλων


Αγωγή κατά του Δήμου Βόλου και κατά παντός υπευθύνου προτίθεται να καταθέσει ο πατέρας γνωστού δικηγόρου του Βόλου που την προηγούμενη εβδομάδα έπεσε θύμα επίθεσης αδέσποτων σκύλων στην παραλία του Βόλου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Πρόκειται για τον 80χρονο, συνταξιούχο του δημοσίου κ. Νικ. Ταταριώτη, ο οποίος την προηγούμενη Πέμπτη, γύρω στις 10 το πρωί, και ενώ πήγαινε για μπάνιο, δέχθηκε επίθεση από μία αγέλη πέντε αδέσποτων σκύλων οι οποίοι αφού τον δάγκωσαν στο χέρι, στη συνέχεια τον έριξαν κάτω με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο χέρι του.
Σε βοήθεια έσπευσαν κάποιοι αλλοδαποί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου, οι οποίοι και απέτρεψαν τα σκυλιά. Ο παθών μετέβη στο Νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, του έγινε αντιτετανικός ορός και του τοποθετήθηκε γύψος στο χέρι. Μάλιστα η ταλαιπωρία του δεν σταματά εδώ αφού υποβλήθηκε εκ νέου σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι το χέρι του δεν έχει κολλήσει σωστά, με αποτέλεσμα να θεωρείται πιθανή μία νέα επέμβαση προκειμένου να γίνει σωστά η επανασυγκόλλησή του.
Ο κ. Ταταριώτης, ένας φιλόζωος άνθρωπος, αφού είχε οικόσιτα κατά το παρελθόν και πλέον με όλα αυτά που του έχουν συμβεί ζει καθημερινά μια ταλαιπωρία, αφού ζει μόνος του (πρόσφατα χήρεψε) και πλέον αδυνατεί να εξυπηρετηθεί, όπως να ντυθεί, να μαγειρέψει κ.λπ.  Με βάση όλα τα παραπάνω ο 80χρονος προτίθεται να καταθέσει αγωγή κατά του Δήμου Βόλου και κατά παντός υπευθύνου για τη βλάβη που έχει υποστεί.
Να σημειωθεί τέλος, ότι αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό επίθεσης που δέχονται πολίτες από αδέσποτα σκυλιά, καθώς αρκετά παρόμοια περιστατικά σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες.


ANT.TΣΕΛΕΝΤΗΣ




πηγή: Ταχυδρόμος του Βόλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου