Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Επικίνδυνη αυλή Νηπιαγωγείου στην Πρέβεζα




ΦΩΤΟ: Επικίνδυνη αυλή Νηπιαγωγείου στην Πρέβεζα




Οι ζέστες ξεκίνησαν και μάλιστα σε πολύ υψηλή θερμοκρασία για την εποχή. Οι κλιματικές συνθήκες ευνοούν τη γρήγορη αύξηση των χόρτων.
Στην Πρέβεζα ήδη, συνεργία του Δήμου, έχουν πέσει στην μάχη της αφαίρεσης των χόρτων παρακείμενων στους δρόμους, αλλά και σε πλατείες φροντίζοντας έτσι για την ομορφιά της πόλης μας.
Σε δεύτερη μοίρα όμως έχουν βάλει οι υπεύθυνοι την ασφάλεια των παιδιών μας.
Στο 10ο Νηπιαγωγείο της Πρέβεζας τα χόρτα έχουν μεγαλώσει τόσο στην αυλή του σχολείου που αρχίζουν να γίνονται επικίνδυνα για την ασφάλεια των μικρών παιδιών που παίζουν στο προαύλιο. Ο κίνδυνος παραμονεύει καθημερινά μιας και η εμφάνιση φιδιών και κάθε είδους επικίνδυνου ερπετού ή εντόμου για την ασφάλεια των μικρών παιδιών δεν αποτελεί κάτι το απίθανο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr οι συνεχείς οχλήσεις της διευθύντριας του Νηπιαγωγείου μάλλον βρίσκουν κάποιους ασυγκίνητους. Βλέπετε προέχει η ομορφιά των πλατειών πρώτα από την ασφάλεια των παιδιών. Μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε ότι ο χρόνος για να γίνει η αυλή ανθρώπινη δεν πρέπει να είναι περισσότερος από 2 ώρες.
Θα μπορούσε έτσι κάποιο συνεργείο από αυτά που ήδη εργάζονται να μεταφερθεί στο Νηπιαγωγείο εδώ και πολλές μέρες μιας και η ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί έχει γίνει στις αρμόδιες υπηρεσίες, από την Διεύθυνση του Νηπιαγωγείου, πριν από το Πάσχα, ενώ οι εκπαιδευτικοί προσπαθούν να περιορίσουν τα παιδιά στο πλακόστρωτο του Νηπιαγωγείου κάθε φορά που βγαίνουν στην αυλή.
Καλό θα ήταν να αποκατασταθεί άμεσα το πρόβλημα πριν συμβεί κάποιο γεγονός το οποίο δεν θα ήθελε να σκεφτεί κανείς…
Και ας μην ξεχνάμε πρόκειται για την ασφάλεια μικρών παιδιών 4ων και 5 ετών…
Και δεν είναι το μοναδικό ανεπίτρεπτο γεγονός που παρατηρήσαμε στο Νηπιαγωγείο. Στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου ασυνείδητοι νεαροί βρήκαν τον εσωτερικό τοίχο της αυλής του Νηπιαγωγείου κατάλληλο σημείο για να εκφράσουν τις «καλλιτεχνικές» τους ανησυχίες.
Έβαψαν τους τοίχους με υβριστικά συνθήματα και ακατάλληλα σχέδια για τα μικρά παιδιά.
Μήπως θα πρέπει την επόμενη φορά αυτοί οι νεαροί να επιλέξουν τον τοίχο του σπιτιού τους για να εκφραστούν;







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου