Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ανδραβίδα: Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες της 10ης Ιππικής Παρέλασης



       
       
       
      Ολοκληρώνονται σταδιακά οι προετοιμασίες της 10ης Ιππικής Παρέλασης Ανδραβίδας η οποία θα αποτελέσει σημαντικό γεγονός για ολόκληρη την Ηλεία. Διοργανωτής της παρέλασης
      είναι ο Ιππικός Σύλλογο "ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" που στηρίζεται ενεργά από το Δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης. Η 10η Ιππική Παρέλαση, θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 μμ στον κεντρικό δρόμο της Ανδραβίδας το Σάββατο 28 Απριλίου.
      Όπως επισήμανε η Πρόεδρος του Ιππικού Συλλόγου Αλεξία Αλτούνη μετά την παρέλαση θα πραγματοποιηθεί επίδειξη δεξιοτεχνίας από εκπαιδευμένα άλογα και ιππείς στον πεζόδρομο της Άγιας Σοφίας, όπου θα στηθεί ειδικά διαμορφωμένη αρένα! Φέτος θα συμμετέχουν συνολικά 200 άλογα που θα κοσμήσου το χώρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιππικός Σύλλογο "ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" συμμετέχει σε πολλές εκδηλώσεις εντός και εκτός Δυτικής Ελλάδος με γνώμονα να προσεγγίσει και να μυήσει όσους περισσότερους μπορεί στην Ιππική τέχνη.
      Ο Ιππικός Σύλλογος "ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" Ανδραβίδας ιδρύθηκε το 2004.
      Η παράδοση της Ανδραβίδας με το άλογο "φυλής Ανδραβίδας" και το ατίθασο πνεύμα μιας μεγάλης ομάδας ατόμων που ήταν κάτοχοι αλόγων, συντέλεσαν στο να γίνονται πολλές δράσεις πριν ακόμη ιδρυθεί ο σύλλογος. Οι δράσεις αυτές ξεκίνησαν με συγκεντρώσεις όσων διαθέτουν άλογα σε παραλίες και δάση και κατέληξαν σε παρελάσεις και εθνικές γιορτές!
      Πηγή: ilialive.gr

      Δεν υπάρχουν σχόλια:

      Δημοσίευση σχολίου