Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Καθαρισμός στα Τουρκοβούνια από τον Δήμο Αθηναίων



Καθαρισμός στα Τουρκοβούνια από τον Δήμο Αθηναίων



Εθελοντική προσπάθεια καθαριότητας και αναβάθμισης ενός σημαντικού πνεύμονα πρασίνου, έτσι ώστε να αποτελέσει χώρο ανάπαυλας, αναψυχής και περιπάτου για τους πολίτες της Αθήνας, οργανώνουν στο Άλσος Τουρκοβουνίων, μεθαύριο Κυριακή, 29 Απριλίου, στις 10:00, ο Δήμος Αθηναίων και η ΜΚΟ «Ελλάδα Καθαρή».

«Από τις δέκα το πρωί έως τη μια μετά το μεσημέρι καθαρίζουμε το Άλσος Τουρκοβουνίων» σημειώνει ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος, Άγγελος Αντωνόπουλος και προσθέτει: «Ενισχύουμε το πράσινο, φυτεύοντας πενήντα δέντρα και θάμνους, τοποθετούμε υποδομές δασικού τύπου, που εναρμονίζονται απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον: δύο κιόσκια και τέσσερις τραπεζοπάγκους ιδανικούς για πικνίκ, δέκα παγκάκια για ανάπαυση καθώς και δεκαπέντε καλάθια απορριμμάτων».
Ο κ. Αντωνόπουλος καλεί εκ μέρους του δήμου Αθηναίων όλους τους πολίτες να συνδράμουν στη δράση «γιατί ο εθελοντισμός αποτελεί κορυφαία πράξη ανάδειξης του σεβασμού προς τον συνάνθρωπο, κινητήρια δύναμη που μας καθιστά ενεργούς πολίτες». Στη δράση συμμετέχουν περισσότεροι από 50 εθελοντές, εργαζόμενοι στον δήμο Αθηναίων και κάτοικοι της περιοχής.
Σημείο συνάντησης είναι η είσοδος της καφετέριας «Zafiro», το πρώην «Zeppelin».

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου