Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

Ορεστιάδα. Γελάει και το παρδαλό κατσίκιΓελάει και το παρδαλό κατσίκι
 
 
Μ’ αυτά που γίνονται στην πλατεία Ορεστιάδας, οι κάτοικοι της πόλης ξεκινούν να αναρωτιούνται και δικαίως. Υπάρχει τελικά συντονισμός;
Η πόλη βοά, ύστερα από την χρέωση με το ποσό των 20.000 € για την απομάκρυνση των κατασκευών των τεντών. Οι πολίτες όμως διαπιστώνουν ότι ίσως κάτι δεν πάει καλά.
Την Τετάρτη 25 Απριλίου, υπάλληλοι του δήμου Ορεστιάδας, (αυτοί που εργάζονται με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας) κούρεψαν το γρασίδι από τα παρτέρια. . . για να φαίνονται όμορφα. Την Πέμπτη 26 Απριλίου συνεργία του εργολάβου που θα αναμορφώσει την πλατεία, ξεκίνησαν να περιφράσσουν το χώρο όπου θα γίνουν τα έργα. Δηλαδή κοινώς τα κουρεμένα παρτέρια δε θα φαίνονται!
Και σ’ όλα αυτά, άλλος εργαζόμενος του δήμου Ορεστιάδας, βγάζει την Πέμπτη τις τριανταφυλλιές από τα κουρεμένα παρτέρια.
Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας, εμμέσως πλην σαφώς είπε χθες ότι θα ξαναβάλει και προφανώς θα κόψει την κορδέλα της νέας πλατείας προεκλογικά.
Με το συντονισμό των έργων, ο δήμος θα κάνει κάτι, ή μία κουρεύουμε και μία θα γκρεμίζουμε; . . .Εργάτες κούρεψαν το γρασίδι την Τετάρτη
Εργάτης έβγαλε τις τριανταφυλλιές την Πέμπτη
 

Την Πέμπτη μπαίνει η περίφραξη
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου