Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Καλοκαίρι 2012 στην Ελλάδα ψηφίζουν οι αναγνώστες της Telegraph!



Καλοκαίρι 2012 στην Ελλάδα ψηφίζουν οι αναγνώστες της Telegraph!



Ψηφοφορία διεξάγει στην ηλεκτρονική της έκδοση η Telegraph, ρωτώντας τους αναγνώστες της εάν θα εξέταζαν το ενδεχόμενο να επισκεφτούν το καλοκαίρι του 2012 την Ελλάδα.
Αν και το άρθρο αναφέρεται στην ανησυχία πολλών τουριστών να κάνουν τις διακοπές τους στη χώρα μας, τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της ψηφοφορίας, είναι περισσότερο από ενθαρρυντικά.
Περισσότεροι από 65% απάντησαν ναι, το 24% όχι, ενώ 9,9% απάντησε ότι δεν θα ερχόταν φέτος στη χώρα μας, αλλά η απάντησή τους δεν έχει σχέση με τις αναταραχές.
Περισσότεροι από 2000 Βρετανοί αποκάλυψαν σε έρευνα του YouGov ότι δεν σκοπεύουν να επισκεφτούν φέτος τη χώρα μας, φοβούμενοι τις αναταραχές και τις απεργίες, που μπορεί να επηρεάσουν τις διακοπές τους, αναφέρει το άρθρο.
Οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να επιλέξουν τους παράγοντες που τους προκαλούν τη μεγαλύτερη ανησυχία όταν επιλέγουν έναν τουριστικό προορισμό, γράφει το mediagate.gr.
Οι πολιτικές αναταραχές φάνηκε να είναι η μεγαλύτερη ανησυχία των ταξιδιωτών με ποσοστό 54%, ενώ ακολούθησαν οι αρνητικές κριτικές που βρήκαν online(30%), τα αρνητικά σχόλιων φίλων και συγγενών (28%) και τέλος οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες με 26%.




tw54_ye45_ye4



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου