Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Πράσινα - αγροτικά επαγγέλματα: μέθοδος κατάρτισης στο διαδίκτυο και πρακτική άσκηση



 
 
Το agronomist.gr παρουσιάζει τη νέα, καινοτόμο και πρωτοποριακή υπηρεσία e-school by agronomist.gr η οποία συνιστά την πλέον σύγχρονη μέθοδο κατάρτισης σε πράσινα - αγροτικά επαγγέλματα. Η υπηρεσία e-school by agronomist.gr αποτελεί μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της παραδοσιακής και της εξ’αποστάσεως
μάθησης. Η εκπαιδευτική διαδικασία του e-school by agronomist.gr βασίζεται σε δύο βασικούς άξονες:
α) Την online διδασκαλία από εκπαιδευτές υψηλής εκπαιδευτικής στάθμης,μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα του agronomist.gr.
β) Την πρακτική άσκηση των σπουδαστών, οι οποίοι αναλαμβάνουν την εκπόνηση εργασιών και οργανώνοντας εκπαιδευτικές επισκέψεις.
Η παρακολούθηση του προγράμματος σπουδών προσφέρει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους, να καταρτιστούν σε ειδικότητες υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας και να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά, στον ευρύτερο αγροτικό τομέα.
Ο πρώτος κύκλος κατάρτισης θα ξεκινήσει στις 14 Μαΐου 2012 και περιλαμβάνει τα μαθήματα: Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά, Μελισσοκομία, Πρακτική Αγρομετεωρολογία, Σαλιγκαροτροφία και Βιολογική Γεωργία. Η υποβολή αιτήσεων εγγραφής διεξάγεται αποκλειστικά μέσα από την ιστοσελίδα του e-school by agronomist.gr και θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Μαΐου 2012, για περιορισμένο αριθμό συμμετοχών.
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αντλήσουν οι ενδιαφερόμενοι από την ιστοσελίδα http://eschool.agronomist.gr.

 
πηγή: gpnews
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου