Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Οι Δρόμοι του Κρασιού της Πελοποννήσου στη Θεσσαλονίκη



photo+15Τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013 οι οινοποιοί της Πελοποννήσου θα ανηφορίσουν σύσσωμοι στη Θεσσαλονίκη για να συναντηθούν με τους οινόφιλους της Βόρειας Ελλάδας. Στην καθιερωμένη φθινοπωρινή γευστική δοκιμή των κρασιών τους, που και φέτος θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης, στο ξενοδοχείο Helectra Palace στην πλατεία Αριστοτέλους, θα παρουσιάσουν ότι νεότερο στο σύγχρονο Πελοποννησιακό οινικό οικοδόμημα.
 
Η εκδήλωση περιλαμβάνει γευστική δοκιμή των κλασικών, αγαπημένων ετικετών, αλλά και των καινούργιων προτάσεων των Πελοποννήσιων οινοποιών. Κρασιά από ελληνικές και ξενικές -κοσμοπολίτικες και μη ποικιλίες. Κρασιά από κορυφαίες ονομασίες προέλευσης, όπως η Νεμέα, η Μαντινεία, η Πάτρα, αλλά και από πασίγνωστες γεωγραφικές ενδείξεις θα σερβιριστούν στα ποτήρια μας.
 
Η γνωριμία με τα κρασιά του Πελοποννησιακού αμπελώνα θα ολοκληρωθεί με την κλήρωση φιαλών magnum από εκλεκτά κρασιά της Πελοποννήσου.
 
Οι Δρόμοι του Κρασιού της Πελοποννήσου μάς προετοιμάζουν, για ακόμη μία φορά, για ένα εξαιρετικά ευχάριστο απόγευμα, μια αξέχαστη οινική εμπειρία δοκιμάζοντας εκατοντάδες κρασιά στην άνετη και άψογα εξοπλισμένη αίθουσα της εκδήλωσης.
Η εκδήλωση οργανώνεται από τη Wine Plus για λογαριασμό της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου και έχει ελεύθερη είσοδο.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου