Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ναύπλιο. Ο φιλοζωικός Σύλλογος ''Οι αδέσποτοι'' και το στρατόπεδο ΚΕΜΧ στειρώνουν τα αδέσποτα

 
 

Ο φιλοζωικός Σύλλογος Ναυπλίου ‘Οι αδέσποτοι’ σε συνεργασία με το στρατόπεδο ΚΕΜΧ Ναυπλίου ξεκίνησαν τις στειρώσεις στα αδέσποτα που βρίσκονται στο στρατόπεδο. Η συνάντηση μελών του Δ.Σ του φιλοζωικού συλλόγου με τον διοικητή της στρατιωτικής μονάδας κ. Κακαβά Λεωνίδα και τον υποδιοικητή κ Γερανιό Γιώργο πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή με πολύ φιλικές διαθέσεις και πρόθυμοι να συνεργαστούν ώστε να πραγματοποιηθεί ο κοινός στόχος: η προστασία και η ευζωία των αδέσποτων του στρατοπέδου. 

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη στείρωση της μασκότ του στρατοπέδου, της Λίζας. Και θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες. Τα σκυλάκια μετά τις στειρώσεις θα επιστρέφουν στο στρατόπεδο όπου θα απολαμβάνουν την περιποίηση από τους φαντάρους όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή κ. Κακαβά και τον Υποδιοικητή κ. Γερανιό καθώς επίσης και τους φαντάρους του στρατοπέδου ΚΕΜΧ Ναυπλίου για την συνεργασία τους και την πολύτιμη βοήθεια τους. Αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για το ήθος τους και τα φιλοζωικά τους αισθήματα. Επιπλέον, να τους ευχαριστήσουμε και για τις περιπολίες και την κινητοποίηση της ασφάλειας του στρατοπέδου προκειμένου να εξακριβωθεί ποιοι εγκαταλείπουν τα σκυλιά εκεί, ώστε να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα για όλους μας αυτή η προσπάθεια.

Ελπίζουμε να έχουμε και την συμπαράσταση του Δήμου Ναυπλίου διότι πλέον όλες οι προσπάθειες και οι στειρώσεις γίνονται με τα χρήματα των εθελοντών.

Ζητάμε λοιπόν, την συμπαράσταση και την ευαισθητοποίηση του κόσμου προκειμένου να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το τόσο δύσκολο και σημαντικό έργο μας, να στειρώσουμε όσα περισσότερα αδέσποτα. Το μέγεθος του προβλήματος είναι πολύ μεγάλο και οι δυνατότητες μας δυστυχώς πολύ περιορισμένες. Για τον λόγο αυτό ζητάμε και την δικιά
σας συμβολή. Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα μπορέσουμε να τα βοηθήσουμε, θα μπορέσουμε να τα σώσουμε. Η δύναμη της ομάδας μπορεί να κάνει θαύματα. Όσοι λοιπόν μπορείτε και θέλετε να διαθέσετε έστω κι 1 € από το υστέρημά σας γι’ αυτές τις ψυχές μπορείτε να το καταθέσετε στον κάτωθι λογαριασμό τραπέζης:

Alphabank, Αρ. Λογαριασμού: 64578162
IBAN: GR4901206040000000064578162
(Μην ξεχάσετε να γράψετε το όνομα σας
για να σας στείλουμε απόδειξη). 


Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Στέλιος Κυριακού

Πρόεδρος του Φ.Σ.Ν ''Οι Αδέσποτοι''
 

πηγή: http://dogw0rld.blogspot.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου