Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ζει με ένα λιοντάρι μέσα στο σπίτι της

 
Ζει με ένα λιοντάρι μέσα στο σπίτι της
  

Η διαφορετική ζωή της Annel Snyman
Η Annel Snyman ζει στην περιοχή Waterberg της Νότιας Αφρικής μαζί με ένα... λιοντάρι!

Ο Timba δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι ένα «συνηθισμένο κατοικίδιο». Όμως η Annel έχει αναπτύξει ένα πολύ στενό δεσμό μαζί του και παρότι θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να... την κάνει μια χαψιά, εκείνος το μόνο που δείχνει να θέλει είναι να απολαμβάνει τα χάδια της στον καναπέ του σπιτιού τους.

Επίσης, του αρέσει να πηγαίνουν βόλτες παρέα με τον σκύλο της, Diesel, και να τη «βοηθάει» με τις δουλειές του σπιτιού.

Η Annel τον υιοθέτησε τον περασμένο Μάρτιο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline. Ο Timba τώρα είναι ενάμιση έτους.
 



«Οι φίλοι και οι συγγενείς μου χρειάστηκε να συνηθίσουν στην ιδέα του να ζω με ένα λιοντάρι. Τώρα έρχονται και τον αφήνουν να περιεργάζεται τους καφέδες τους ή οτιδήποτε άλλο κρατούν εκείνη τη στιγμή. Έχει αστείρευτη όρεξη και τρώει πολύ κρέας, περίπου 4 κιλά την ημέρα» λέει η ίδια.

Η αγάπη της Annel για τα ζώα τήν οδήγησε πριν από έξι χρόνια να φτιάξει έναν ξενώνα, που ονόμασε «Loebies Guestfarm». Προκειμένου να καταφέρει να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους στην περιοχή αποφάσισε να υιοθετήσει διάφορα ζώα, και στη συνέχεια δε δίστασε να στραφεί και προς τα άγρια ζώα.

 


Από το 2009 έχει φιλοξενήσει ένα τσιτάχ, πέντε λιοντάρια, ένα λευκό λιοντάρι και μια λεοπάρδαλη. Η ίδια παραδέχεται ότι τα πρώτα λιοντάρια που είχε, τα είχε κακομάθει περισσότερο και πήγαινε μέχρι και για κολύμπι μαζί τους.




«Τα άγρια ζώα είναι μέρος της ζωής μου. Είμαι παθιασμένη μαζί τους και οι εμπειρίες ζωής που αποκομίζω είναι μοναδικές. Υπάρχουν στιγμές που είναι δύσκολη η καθημερινότητα, όμως καταφέρνω να έχω μια φυσιολογική ζωή... τουλάχιστον για τα δικά μου κριτήρια» καταλήγει.


 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου