Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ο Ελληνικός ποδηλατικός τουρισμός στην διεθνή έκθεση ποδηλάτου Eurobike

 
 
MFE_logo_traveltalk_CMYK
 
 
Οι νεότερες τάσεις, καινοτομίες και βέλτιστες πρακτικές στον τομέα του ποδηλατικού τουρισμού θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν σε μια ποικιλία μορφών στο «TRAVEL TALK»  την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013, στο Friedrichshafen της Γερμανίας, στα πλαίσια της 22ης Eurobike, της κορυφαίας εμπορικής έκθεση στον κόσμο για τη βιομηχανία ποδηλάτων. Η Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει για τις εξελίξεις του ποδηλατικού τουρισμού στην Ελλάδα και ειδικότερα για τις διαδρομές του Ευρωπαϊκού Δικτύου Ποδηλατικών Διαδρομών EuroVelo για το οποίο έχει αναλάβει την λειτουργία του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου.
 
 
 
press3
 
 
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πληροφορίες, όπως στοιχεία για την ταξιδιωτική συμπεριφορά και τις διακοπές των διαφόρων ομάδων-στόχων και πώς λαμβάνονται οι αποφάσεις για τα ποδηλατικά ταξίδια, εργαλεία προσανατολισμού για την ποδηλατική διαδρομή του αύριο, στρατηγικές μάρκετινγκ, συνεργασίες μεταξύ τουριστικών γραφείων και του κλάδου παραγωγής ποδηλάτων κά. Στο επίκεντρο της εκδήλωσης θα βρίσκεται ο ποδηλατικός τουρισμός με ηλεκτρικά υπό-βοηθούμενα ποδήλατα (e-bikes, pedelecs), o οποίoς παρουσιάζει σημαντική ανάπτυξη στην τουριστική αγορά. Επιπλέον, διεθνή παραδείγματα νέων τουριστικών προσφορών για εξωτικές περιοχές για ποδηλατικό τουρισμό.
Μετά το τέλος των ομιλιών στο TALK TRAVEL,  θα πραγματοποιηθούν αρκετές θεματικές περιηγήσεις στην έκθεση Eurobike προσφέροντας στους συμμετέχοντες από την τουριστική βιομηχανία την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τάσεις στον χώρο του ποδηλάτου και τις τεχνολογικές καινοτομίες και να μιλήσουν απευθείας με τους εκπροσώπους και ειδικούς από τη βιομηχανία ποδηλάτων.
Το σύνολο του προγράμματος, πλήρεις πληροφορίες και ένα σύνδεσμο εγγραφής μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο www.eurobike-traveltalk.de.
 
 
πηγή: http://ecology-salonika.org/
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου