Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Αρκαδία. Σε μια βδομάδα το «2ο Αφιέρωμα στην Ελιά» στα Κούτρουφα

 
A4telikiΟ Ε.Ε. Σύλλογος Κουτρούφων διοργανώνει την Παρασκευή 2 Αυγούστου, την εκδήλωση «2ο Αφιέρωμα στην ελιά» στο χώρο της πλατείας των Κουτρούφων. Στόχος του συλλόγου είναι μέσω των εκδηλώσεων για την ελιά να δοθεί η απαιτούμενη προβολή στην εξαιρετική ποιότητα και τα ιδιαίτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των στα βασικότερων αγροτικών προϊόντων της περιοχής μας, της Ελιάς και του Ελαιόλαδου. Επιπλέον επιδιώκεται και η «επικοινωνιακή» ταύτιση της περιοχής της Βόρειας Κυνουρίας με τα κύρια αγροτικά προϊόντα της.
 
Σε ειδικά διαμορφωμένο υπαίθριο εκθεσιακό χώρο ο επισκέπτης θα έρθει σε επαφή τόσο με την παραγωγή επιχειρήσεων της περιοχής μας που δραστηριοποιούνται γύρω από την ελιά, όσο και με άλλα τοπικά αγροτικά προϊόντα.
 
Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα θα είναι η παράλληλη εκδήλωση γαστρονομίας στην οποία μέλη της λέσχης αρχιμαγείρων θα προσφέρουν στους επισκέπτες εδέσματα με βάση την ελιά και το ιδιαίτερο γλυκό ελιάς. Στο χώρο της εκδήλωσης, σε έκθεση φωτογραφίας, το θέμα «ελιά» αποτυπώνεται από το φακό του Γιάννη Μίλη και παρουσιάζεται στο κοινό.
 
Το «2ο αφιέρωμα στην ελιά» θα κλείσει με φαγητό και πρόγραμμα ζωντανής ελληνικής λαϊκής μουσικής από την ορχήστρα της Γιούλης Τσίρου η οποία θα τραγουδήσει μαζί μας αγαπημένες μελωδίες και θα μας συμπαρασύρει για χορό και διασκέδαση σε πείσμα των καιρών.
 
ΤΟ Δ.Σ.
 
πηγή: http://astrosnews.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου