Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Αργολίδα - Αρχαία Επίδαυρος. Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: «Κριτήρια Ένταξης στον Τουρισμό Υπαίθρου – Αγροτουρισμό»

 

 
 Το Σάββατο 27 Ιουλίου 2013 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείο VERDELIS – INN στην παραλία της Αρχαίας Επιδαύρου η Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: «Κριτήρια Ένταξης στον Τουρισμό Υπαίθρου – Αγροτουρισμό», στο πλαίσιο της 16ης Έκθεσης "ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ", η οποία πραγματοποιείται στην Παραλία Αρχαίας Επιδαύρου από 5 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2013.
 
Η Εκδήλωση διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Επιδαύρου και τον Σύνδεσμο Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος (Σ.Ε.ΑΓ.Ε.) και έτυχε μεγάλης υποδοχής, καθώς την παρακολούθησαν ενδιαφερόμενοι από διάφορους τομείς, όπως θεσμικοί φορείς και επαγγελματιών του Τουρισμού της Πελοποννήσου. 
 
Ο Σύνδεσμος Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος (Σ.Ε.ΑΓ.Ε.), με την ταυτόχρονη σύμπραξη της ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, καθώς και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αγροτουρισμού EuroGites, απέδειξε ακόμη μία φορά ότι διαθέτει αποδεδειγμένη εμπειρία, γνώση και όραμα για όλα τα θέματα που αφορούν κι απασχολούν το χώρο του Αγροτουρισμού και έθεσε ως εκ τούτου, τις βάσεις για μια εποικοδομητική και αποτελεσματική πρωτοβουλία ανάπτυξης και προώθησης των αναγκών και στόχων του Τουρισμού Υπαίθρου-Αγροτουρισμού. 
 
Οι Παράλληλες Εκδηλώσεις της Έκθεσης, συνεχίστηκαν με Ειδικό Αφιέρωμα στο Τυρί & της Τεχνικές Παραγωγής-Πήξης του, με Μουσικοχορευτικές Παραστάσεις από Τοπικούς Συλλόγους και Εκδηλώσεις Μαγειρικής από Πολιτιστικούς Συλλόγους της Πελοποννήσου με Ειδικό Αφιέρωμα στα Ζυμαρικά (Τραχανάς-Χυλοπίτες) και τις Τεχνικές Παραγωγής τους. 
Η Έκθεση «ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ» επιστρέφει. Με νέες παράλληλες εκδηλώσεις.
 
Για τον Πολιτισμό, τον Τουρισμό και την Παραγωγικότητα

Την Παρασκευή 02, το Σάββατο 03 και την Κυριακή 04 Αυγούστου. Με Εκδηλώσεις Μαγειρικής, Αφιερώματα στην Κεραμική και Λαϊκή Τέχνη, Μουσικοχορευτικές Παραστάσεις & τέλος την «Γιορτή του Ψαριού», με τον Σύνδεσμο Ψαράδων Επιδαύρου

Η έκθεση λειτουργεί Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή
Ώρες Λειτουργίας: 18.00- 24.00.
 
 
πηγή: http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου