Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Μ(οίκο)νος καθαρή

 
 
Κάλεσμα από το Συνεταιρισμό Μοίκονος

Αγαπητοί φίλοι και συνέταιροι με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η αποθήκη του Συνεταιρισμού είναι έτοιμη να υποδέχεται τα ανακυκλώσιμα προϊόντα σας, σύμφωνα με τις οδηγίες στο συνημμένο αρχείο και έχει ξεκινήσει τη λειτουργία της τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013.

Η αποθήκη του Συνεταιρισμού βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο Χώρα - Ανω Μερά, απέναντι από το συνεταιρισμό των υδραυλικών και το ωράριο λειτουργίας της είναι:

α. Δευτέρα - Σάββατο 07:30-12:00 και 16:30-21:00

Ξεκινάμε την προσπάθεια απευθυνόμενοι σε εσάς, στους συγγενείς, τους γνωστούς και φίλους σας και σε οποιονδήποτε ευσυνείδητο πολίτη που επιθυμεί τη Μύκονο καθαρή. Για το ξεκίνημα, σας καλούμε να φέρνετε τα ανακυκλώσιμα προϊόντα σας στην αποθήκη του Συνεταιρισμού, με σωστή διαλογή στην πηγή. Σε περίπτωση που η διαλογή στην οικία ή στην επιχείρηση είναι αδύνατη, αυτή μπορεί να γίνει εντός της αποθήκης, στους εσωτερικούς κάδους με την κατάλληλη σήμανση και την βοήθεια από τους εργαζόμενους και τους εθελοντές του Συνεταιρισμού.

Προσδοκούμε την υποστήριξη σας και ο καλύτερος τρόπος να συμβάλουμε είναι να κινητοποιήσουμε όσους περισσότερους συμπολίτες μας στο εγχείρημα της ανακύκλωσης η οποία πρέπει να γίνει με σωστό, καθαρό και υπεύθυνο τρόπο.

Σας περιμένουμε λοιπόν να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια με τη φυσική σας παρουσία στην αποθήκη, με τη σωστή διαλογή των ανακυκλώσιμων προϊόντων στην πηγή και κυρίως με την πίστη ότι μπορούμε, εμείς, να βελτιώσουμε την ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Είναι στο χέρι μας!
 
 


Το ΔΣ για το Συνεταιρισμό Μοίκονος


ΥΓ: όσοι φίλοι του Συνεταιρισμού επιθυμούν να γίνουν μέλη, μπορούν στα κάτωθι σημεία:

Α. τράπεζα Πειραιώς 08:00-12:00 (Νίκος Τσαμανδουράκης)
Β. BioLand (βιολογικά) 10:00-14:00 (Βίκυ Σταυράκη)
Γ. Κρεοπωλείο Μενάγιας 08:00-20:00 (Σταύρος Ασημομύτης)

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου