Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Θεματική έκθεση για την ελληνική γαστρονομία στην 78η ΔΕΘ

 
 
Θεματική έκθεση για την ελληνική γαστρονομία στην 78η ΔΕΘ Θεματική έκθεση για την ελληνική γαστρονομία, με τίτλο "Ελλάδα, του κόσμου οι γεύσεις", διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος στην 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Η έκθεση, που θα περιλαμβάνει ποτά, τρόφιμα και κρασιά, θα καταλάβει ολόκληρο περίπτερο της ΔΕΘ και έχει ως στόχο να φέρει τους Έλληνες παραγωγούς σε επαφή με χιλιάδες Ελληνες και ξένους επισκέπτες. Την έκθεση διοργανώνει η εταιρεία "Butterfly Communication", σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-Helexpo AE.

"Η διοργάνωση αυτή, που αποτελεί καινοτομία της Helexpo-ΔΕΘ, θα δώσει την ευκαιρία σε Έλληνες παραγωγούς να προβάλλουν, αλλά και να πουλήσουν άμεσα τα προϊόντα τους (λιανική και χονδρική πώληση) σε περισσότερους από 200.000 επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι αναμένεται φέτος να επισκεφτούν τη ΔΕΘ. Επίσης, να τα τοποθετήσουν σε ‘σημεία’ στη Βόρεια Ελλάδα και ν' αναζητήσουν συνεργάτες, αφού θα προσκληθούν επαγγελματίες", υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου