Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Γλιτώνει με … ζιγκ-ζαγκ του ποδηλατοδρόμου ο Ιερός Ναός στα Τρίκαλα

 
 
Γλιτώνει με … ζιγκ-ζαγκ του ποδηλατοδρόμου ο Ιερός Ναός στα Τρίκαλα Ελισάβετ Παπανικολάου
 

Με «αγκάθια», ένα περίπτερο που αναμένεται απόφαση του Δήμου Τρικκαίων για την μετακίνησή του, ακόμη έναν αιωνόβιο πλάτανο στην διασταύρωση προς Πύργο και φυσικά τα απαραίτητα …ζιγκ-ζαγκ για να αποφευχθεί το γκρέμισμα του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου, συνεχίζονται τα έργα κατασκευής ποδηλατοδρόμου στη οδό Καλαμπάκας στα Τρίκαλα.
Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr το έργο, δίνει την ευκαιρία για την τοποθέτηση αγωγού όμβριων υδάτων, για να επιλυθεί και χρόνιο πρόβλημα που δημιουργούνταν σε φρεάτιο από τον όγκο νερού από το 1ο Νεκροταφείο.
 
Στο σημείο έχουν τοποθετηθεί και οι κολώνες φωτισμού που αναμένουν την ολοκλήρωση του έργου για να φωταγωγήσουν την οδό που εδώ και μήνες είναι βυθισμένη στο απόλυτο σκοτάδι.
Άγνωστο είναι αν ο ποδηλατοδρόμος στην κατεύθυνση προς Τρίκαλα θα διακόπτεται και στην διασταύρωση της οδού προς Πύργο  ενώ σε πολλά σημεία του δεν έχει το ίδιο πλάτος.
 
Η εξασφαλισμένη χρηματοδότηση του έργου, επιτρέπει στα συνεργεία να εργάζονται ασταμάτητα καθημερινώς ώστε να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το έργο και να το παραδώσουν προς χρήση και εκεί να αποτυπωθεί η ολοκληρωμένη εικόνα του ποδηλατοδρόμου και κατά πόσο ξεπεράστηκαν όλα τα… εμπόδια για την κατασκευή του έργου.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου