Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Δυναμική συνεταιριστική παρουσία στην έκθεση «Ελλάδος Γεύσεις»

                           
Δυναμική συνεταιριστική παρουσία στην έκθεση «Ελλάδος Γεύσεις»Ξεκίνησαν οι συμμετοχές των αγροτικών συνεταιριστικών οργανώσεων στην Έκθεση Ελληνικών τροφίμων και ποτών με τον τίτλο: «Ελλάδος Γεύσεις», στα πλαίσια της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
 
"Το γεγονός είναι μεγάλο και ήδη τέσσερις σημαντικές αγροτικές συνεταιριστικές οργανώσεις δηλώνουν παρούσες, με δικό τους περίπτερο, στη Θεσσαλονίκη, το χρονικό διάστημα από 6 έως 14 Σεπτεμβρίου 2014.
  
Συγκεκριμένα, συμμετοχή στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύσεις» δήλωσαν ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμών Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ», ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μυλοποτάμου, η Παναιγιάλειος Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΑΕΣ ΑΕ) και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βέροιας Venus Growers.
 
Η συμμετοχή των συγκεκριμένων οργανώσεων που έχουν έντονη εξαγωγική δραστηριότητα αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το έντονα συνεταιριστικό «χρώμα» της Έκθεσης, αλλά και τη δυνατότητα για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προβολή σε πολυπληθές κοινό των ποιοτικών συνεταιριστικών προϊόντων.
  
Παράλληλα και με βάση το έντονο εν γένει ενδιαφέρον η παρουσία τους αποτελεί προπομπό για τη συμμετοχή ακόμη περισσότερων συνεταιρισμών στο μεγάλο εκθεσιακό «ραντεβού» της Θεσσαλονίκης.
 
Εξάλλου το κύρος της ΔΕΘ, τα στατιστικά δεδομένα παρόμοιων γεγονότων, οι ανάγκες της αγοράς τόσο της χώρας μας όσο και διεθνώς, το ενδιαφέρον των επισκεπτών (λιανικής-χονδρικής 200.000 περίπου διελεύσεις ), δημιουργούν τις προϋποθέσεις, ώστε η «Ελλάδος Γεύσεις» να γίνει σημείο αναφοράς, πόλος έλξης και να καταστεί το σημαντικότερο γεγονός στον τομέα των ελληνικών τροφίμων και ποτών της ΔΕΘ", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
  
Υπεύθυνος Τύπου: Αλέξανδρος Μπίκας  τηλ.6945930499
Υπεύθυνος Συμμετοχών: Σοφοκλής Μποτονάκης τηλ.6909909500
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου