Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Κεφαλονιά. Μεγάλη συμφωνία για την προώθηση της Ρομπόλας στην Κίνα


Μεγάλη συμφωνία για την προώθηση της Ρομπόλας στην Κίνα (εικόνες / VIDEO)Μια σπουδαία συμφωνία εξαγωγής των κρασιών του Συνεταιρισμού Παραγωγών Ρομπόλας υπεγράφη χθες με εκπροσώπους της κινέζικης αγοράς στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού στα Ομαλά.
 
Η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών αποτιμάται στα 100.000 ευρώ και προβλέπει την προώθηση του διεθνούς φήμης κεφαλονίτικου κρασιού από μεγάλους πελάτες που δραστηριοποιούνται στην αγορά της Κίνας.
 
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη που είναι βέβαιο ότι συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της διεθνούς εικόνας των κρασιών του Συνεταιρισμού και δημιουργεί προσδοκίες για το μέλλον.
 
Είχε προηγηθεί, το Σάββατο, η περιήγηση των Κινέζων από τους ανθρώπους του Συνεταιρισμού στις ομορφιές της Κεφαλονιάς αλλά και η ένθερμη υποδοχή τους στο χώρο του Συνεταιρισμού με παραδοσιακούς χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Μέρμηγκας», με τους επισκέπτες να δείχνουν τον ενθουσιασμό τους κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των χορευτών.
 
Κατά τη διάρκεια του γεύματος όπου παρατέθηκε προς τιμήν τους, ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Γ. Λάλης στάθηκε στη σημασία της συμφωνίας τονίζοντας μεταξύ άλλων  «Είναι μεγάλη τιμή να σας έχουμε εδώ. Θεωρούμε ότι η παρουσίας σας συμβάλλει τα μέγιστα στην προώθηση των ελληνικών κρασιών και στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της χώρας μας και της χωράς σας» και κατέληξε «Η ρομπόλα και το Sun Geasimo είναι από τα καλύτερα κρασιά παγκοσμίως. Η θερμή αποδοχή τους από την κινέζικη αγορά μας γεμίζει αισιοδοξία και μας οπλίζει με θάρρος ώστε να εντείνουμε τις προσπάθειές μας».
 
Χρήστος Λαμπράκης
  
πηγή: http://www.inkefalonia.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου