Στο κοινό προσφέρθηκαν εδέσματα μαγειρεμένα με τοπικό ρύζι, που προέβαλαν με τον καλύτερο τρόπο το προϊόν αυτό, που εξακολουθούν να παράγουν μερακλήδες καλλιεργητές στο Βάλτο.
Έγινε όμως και διαγωνισμός στον οποίο μετείχαν οι τοπικές μαγείρισσες.
Στην εκδήλωση συμμετείχε και η Λέσχη Αρχιμαγείρων, που βράβευσε τα καλύτερα πιάτα, τα οποία είχαν ετοιμάσει οι διαγωνισθείσες κυρίες: μιλφέιγ από ρύζι, μπακλαβάς με ρύζι και κολοκυθανθοί γεμιστοί με ρύζι.
Φυσικά, όλες οι συνταγές ετοιμάσθηκαν με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΠΟΠ Καλαμάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου