Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Συμμετοχή ρεκόρ από τη NOVACERT στη Fruit Logistica


Συμμετοχή ρεκόρ από τη NOVACERT στη Fruit LogisticaΌπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η NOVACERT δίνει δυναμικό παρών στο ετήσιο ραντεβού του κόσμου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, τη διεθνή έκθεση Fruit Logistica.

Από 7 έως 9 Φεβρουαρίου 2018 το Βερολίνο θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της αγοράς, με τη συμμετοχή – ρεκόρ 3.077 εκθετών και την παρουσία 76.000 εμπορικών επισκεπτών από 130 χώρες.
 
Η ελληνική συμμετοχή την οποία έχει επιμεληθεί η NOVACERT είναι μεγαλύτερη από ποτέ και εκτείνεται σε συνολικό εμβαδόν 238 τ.μ. στο Hall 2.1 (Stand D05, Stand E04, Stand F04) με τους εξής εκθέτες:

ΑΣΕΑ Άρτας
ΕΑΣ Καβάλας
Α.Σ. ΜΕΣΗΣ
Α.Σ. Επισκοπής
ΑΣΕΠΟΠ Νάουσα
ΑΣΟΠ Επισκοπής
Venus Growres
Poulis SA
Tasty Fruit
Agrolab
Novacert LTD
 
Παράλληλα, μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος προώθησης κηπευτικών από τον Κρήτη, με διακριτικό τίτλο Vegiterraneo που υλοποιεί η NOVACERT ως εκτελεστικός οργανισμός, θα συμμετέχουν οι φορείς που απαρτίζουν την Ένωση Νομικών Προσώπων του προγράμματος, ήτοι: Α.Σ. Ανατολή, Α.Σ. Τυμπακίου, Α.Σ. Νότος, Α.Σ. Κουντούρας, Ο.Π. Φαλάσσαρνα– Στ. Κομπογεννητάκης & Σια Ο.Ε, Α.Σ. Ψαρής και Α.Σ. Κάμιρος.
 
Η FRUIT LOGISTICA καλύπτει το σύνολο των δραστηριοτήτων του τομέα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών παρέχοντας μια πλήρη εικόνα από τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις τελευταίες καινοτομίες σε κάθε κρίκο της διεθνούς αλυσίδας εφοδιασμού. Προσφέρει έτσι μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης και την απευθείας επαφή με τους βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων σε όλο το φάσμα της βιομηχανίας.


πηγή: http://www.paseges.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου