Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Κορινθία. Διάβρωση ακτών: Με τα ΛΟΓΙΑ ΧΤΙΖΩ ΑΝΩΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΓΙΑ ….

 
Διάβρωση ακτών:  Με τα ΛΟΓΙΑ ΧΤΙΖΩ ΑΝΩΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΓΙΑ ….
 
Με αφορμή το χρόνιο φαινόμενο της διάβρωσης των ακτών που έχουμε στην Κορινθία, και αξιολογώντας τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των δήθεν… και καλά πολιτικών παρεμβάσεων, το πρόβλημα μας λένε πως μπαίνει σε νέα βάση. Η διάβρωση των ακτών είναι ένα «καυτό» θέμα που έχει απασχολήσει τόσο την παλιά νομαρχία όσο την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση τόσο και την Περιφερειακή Ενότητα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί καμιά λύση πάρα τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη ο οποίος προσπαθεί να δοθεί λύση αλλά «δεν ήξερε, δεν ρώταγε». Το θέμα έχει κολλήσει εδώ και δεκαετίες χωρίς να γίνεται ούτε ένα βήμα μπροστά και παρά τις κατά καιρούς πανάκριβες μελέτες που υπόσχονταν πως έστω θα το περιορίσουν.
Έρχονται να δώσουν την λύση πάλι οι «φωστήρες» του ΕΜΠ… Αν δεν κάνω λάθος πάλι το ΕΜΠ είχε αναλάβει τις μελέτες για την διάβρωση των ακτών, τι έγιναν αυτές; Τι έγινε η μεγάλη μελέτη που είχε δημοπρατήσει ο νυν Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών και πρώην Αντιπεριφερειάρχης. Γιώργος Δέδες;
Κύριοι το θέμα της διάβρωσης των ακτών του Κορινθιακού Κόλπου είναι από τα σοβαρότερα και πιο δύσκολα προς επίλυση προβλήματα της Κορινθίας. Πλέον δεν μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για επικοινωνιακά τεχνάσματα. Εάν έχετε κάτι νεότερο που να αφορά την υλοποίηση ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΛΩΣ αλλιώς ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΧΤΙΖΩ ΑΝΩΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΓΙΑ ….

Γιάννης Μπρούτζος – Τζένη Σουκαρά



πηγή: https://moriasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου