Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Ανοίγει σήμερα το Χιονοδρομικό στα Χάνια Πηλίου

 
 
Ανοιχτό θα είναι σήμερα Τρίτη 16 Ιανουαρίου, το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, σε όλους τους κατοίκους της Μαγνησίας και τους επισκέπτες που επιθυμούν να κάνουν το αγαπημένο τους χειμερινό άθλημα, το σκι, ή απλά να θαυμάσουν το φυσικό χιονισμένο τοπίο.
 
Όπως έγινε γνωστό από τον πρόεδρο του φορέα «Κενταύρων Όρος» που διαχειρίζεται το Χιονοδρομικό Κέντρο κ. Γρ. Ιγγλέση, «θα πρέπει να σημειωθεί, πως από την Κυριακή ξεκίνησε η χιονόστρωση των πιστών του Χιονοδρομικού, αφού το ύψος του νέου χιονιού που έπεσε, έφτασε σε πολλά σημεία το ένα μέτρο.
Παράλληλα την Δευτέρα έγινε και η αποπαγοποίηση των lift, ώστε σήμερα να είναι όλα έτοιμα για την λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου. Το Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Τα εισιτήρια για τους επισκέπτες κυμαίνονται από 5 έως 12 ευρώ ανάλογα με τον τύπο και τις ώρες ενώ υπάρχει δυνατότητα απόκτησης ετήσια κάρτας το κόστος της οποίας ξεκινά από 100 ευρώ το έτος και φθάνει τα 220 ευρώ (οικογενειακή, τρία άτομα). Για τις επόμενες μέρες- καθώς όλα θα εξαρτηθούν από τις καιρικές συνθήκες- θα υπάρξει νέα ενημέρωση
».



πηγή: https://volospelionmagnesia.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου