Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Ημαθία. Εκδήλωση στο Αγγελοχώρι για τη «φαρμακευτική» δήθεν χρήση της κάνναβης


Εκδήλωση στο Αγγελοχώρι για τη  «φαρμακευτική» δήθεν χρήση της κάνναβηςΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΟΥΣΑΣ -ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ «ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ» -Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας – Ομάδα Νάουσας

Συγκέντρωση: Δευτέρα 29 Γενάρη 2018, 6:00μμ στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Ειρηνούπολης (Αγγελοχώρι)

Με όχημα τη «φαρμακευτική» δήθεν χρήση της κάνναβης επιχειρείται η πλήρης αποποινοποίηση της χρήσης και διακίνησης των ναρκωτικών.

Αυτοί που διέλυσαν τη δημόσια υγεία και κοινωνική ασφάλιση, αυτοί που μετέτρεψαν τα φάρμακα σε πανάκριβο εμπόρευμα, δεν νοιάζονται για τη θεραπεία των ασθενών.

Οι πολυεθνικοί όμιλοι που δραστηριοποιούνται στο φάρμακο κερδίζουν τεράστια ποσά από την υπόθεση των ναρκωτικών, είτε από την παράνομη είτε από τη νόμιμη αγορά, μαζί με τις κυβερνήσεις τους, αυτό το μέλλον θέλουν για τη νέα γενιά.

Απαιτούμε να σταματήσει τώρα η όποια διαδικασία παραχώρησης γης για την καλλιέργεια της λεγόμενης «ιατρικής» κάνναβης
Δε διαχωρίζουμε τα ναρκωτικά σε σκληρά και μαλακά
Λέμε όχι σε όλα τα ναρκωτικά

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, αγρότες, μαγαζάτορες, γυναίκες, νέες και νέους στη συγκέντρωση με θέμα «Η καλλιέργεια της «ιατρικής – φαρμακευτικής» κάνναβης στην περιοχή και οι θέσεις μας». Θα είναι μαζί μας ο Γεωργάκας Παναγιώτης, νευρολόγος – ψυχίατρος, πρώην διευθυντής συντονιστής του ΕΣΥ, επιστημονικά υπεύθυνος προγράμματος απεξάρτησης «ΑΡΓΩ».



πηγή: http://www.alli-apopsi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου