Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Αθήνα. Διεθνής ημέρα διαρκούς καλλιέργειας (Περμακουλτούρας) και γέλιου στον Αστικό Αγρό Χαλανδρίου

 
 
Διεθνής ημέρα διαρκούς καλλιέργειας στον Αστικό Αγρό Χαλανδρίου με ελεύθερη είσοδο Κυριακή 3 Μαΐου, από τις 11πμ και μέχρι τη δύση του ηλίου.
 
Την Κυριακή 3 Μαΐου, από τις 11π.μ. και μέχρι τη δύση του ηλίου, ο Αστικός Αγρός Χαλανδρίου μας καλεί στη γιορτή της Διεθνούς Ημέρας Διαρκούς Καλλιέργειας (Περμακουλτούρας) και του Γέλιου!

Η φετινή Διεθνής Ημέρα Διαρκούς Καλλιέργειας είναι αφιερωμένη στο έδαφος, μια που το 2015 ορίστηκε ως Έτος Εδάφους από τον ΟΗΕ.

Η γιορτή αυτή συνδιοργανώνεται από τον Αστικό Αγρό Χαλανδρίου και το Kανγκουρό, μαζί με το Κλάμπ Γέλιου «ΧοΧο-ΧιΧι Γελάμε με τη Ζωή» και θα περιλαμβάνει ομιλίες για το έδαφος, την κομποστοποίηση, την αστική καλλιέργεια και το κίνημα μετάβασης, την ελευθερία των σπόρων, την κατασκευή μίας μικρής λιμνούλας και ενός κυκλικού παρτεριού.

Στο χώρο του Αγρού θα φιλοξενείται ανταλλακτικό παζάρι, κάποια προϊόντα του αγρού, και άλλα καλούδια-εκπλήξεις, και θα γίνεται προπώληση του πρώτου πρακτικού οδηγού περμακουλτούρας που πρόκειται σύντομα να βγεί στην ελληνική γλώσσα.

Εισηγητές: Μάριος Δεσύλλας, Σταμάτης Καβασίλης, Χρυσάνθη Λύτρα, Τίνα Λυμπέρη, Ελενα Γκώγκου, Πέτρος Αντωνιάδης, και άλλοι. Η Ζωή Κοκκίνη θα αναλάβει να μας κάνει να γελάσουμε με την καρδιά μας με τη Γιόγκα του Γέλιου.

Ευελπιστούμε μέσα στην ημέρα να γίνει μία πρώτη συνάντηση όλων ημών που θα θέλαμε να δημιουργηθεί ένας Ελληνικός Σύλλογος Περμακουλτούρας.
 
 
Φέρτε:

-κάτι για να καθίσετε
-πόσιμο νερό και ό,τι άλλο θέλετε να πιείτε (δεν υπάρχει περίπτερο στον αγρό)
-φαγητό για να μοιραστούμε το μεσημέρι (φυσικά θα κάνουμε και πικ-νικ!)
-τα μουσικά σας όργανα
-ρούχα σε καλή κατάσταση που δεν φοράτε πια και γεμίζουν άδικα τις ντουλάπες σας
-την καλή σας διάθεση.

Η είσοδος στη γιορτή είναι ελεύθερη.

Η κάθε προσφορά, είναι, φυσικά, ευπρόσδεκτη (στο χώρο του αγρού θα υπάρχουν κουτιά οικονομικής ενίσχυσης τόσο για τα έξοδα του αγρού όσο και για τα έξοδα των ομιλητών που θα έρχονται από μακριά).

Σας περιμένουμε με χαρά!
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου