Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Γεύση… Ιωαννίνων για την Αυστρία και τη Γερμανία

 
aystria gkolasΓεύση κι άρωμα από Γιάννινα και Ήπειρο, θα πάρουν το προσεχές διάστημα οι τηλεθεατές της Αυστρίας και της Γερμανίας καθώς θα προβληθούν οι ομορφιές της περιοχής.

Το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής με τον τίτλο «Γεύση Ευρώπης» του κρατικού τηλεοπτικού σταθμού ORF της Αυστρίας, που μεταδίδεται και μέσω του SAT 3 έκανε εκτενή γυρίσματα στην περιοχή.

Πρόκειται για εκπομπή που κάθε χρόνο επιλέγει οκτώ προορισμούς ανά τον κόσμο προβάλλοντας τον πολιτισμό τους, την γαστρονομίας τους αλλά και το φυσικό τους περιβάλλον και φέτος τα Γιάννενα είναι ένας από τους προορισμούς αυτούς.

Η επίσκεψη της αυστριακής τηλεοπτικής εκπομπής επετεύχθη χάρις στην συμβολή του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού και σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών και την Περιφέρεια Ηπείρου.

Για ένα ακόμη βήμα στην προβολή του τουριστικού προϊόντος των Ιωαννίνων μέσα από ξένα τηλεοπτικά δίκτυα με απώτερο στόχο την προσέλκυση επισκεπτών έκανε λόγο με δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Νίκος Γκόλας.

Για γνωριμία των ευρωπαίων και ξένων εν δυνάμει επισκεπτών με την άλλη Ελλάδα όπως αυτή αποτυπώνεται στην Ήπειρο μίλησε η Ειδική Γραμματέας του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού Δήμητρα Πέτσα.

Τις εντυπώσεις τους από το πρώτο τους ταξίδι στο ηπειρωτικό κομμάτι της χώρας μετέφεραν από την πλευρά τους τόσο ο σκηνοθέτης της εκπομπής όσο και ο παρουσιαστής. Να σημειωθεί ότι η εκπομπή αμέσως μετά την προβολή της σε Αυστρία και Γερμανία θα παρουσιαστεί και σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στα Γιάννενα.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου