Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Κύπρος. Μεγάλο το ενδιαφέρον εταιρειών παραδοσιακών προιόντων, που θα προβληθούν μέσω του Γαστρονομικού Κέντρου Πάφου


 Άρχισαν οι επαφές με εταιρείες διαφόρων παραδοσιακών προϊόντων, που θέλουν να προβληθούν μέσω του Γαστρονομικού Κέντρου της Πάφου που διαχειρίζεται ο ΣΙΚΑΠ. Το πρωί οι υπεύθυνοι του Συνδέσμου για το Γαστρονομικό Κέντρο, Θρασυβούλου, Παπασάββας και Νικολαΐδης, μαζί με τον εκτελεστικό γραμματέα του ΣΙΚΑΠ Πέτρο Κεχριώτης είχαν σειρά επαφών. 
 
Οι συναντήσεις και οι συσκέψεις συνεχίζονται καθημερινά. Πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν και οι πρώτες παρουσιάσεις γευσιγνωσίας κρασιού και παρασκευής διαφόρων παραδοσιακών εδεσμάτων, που θα μπορεί να παρακολουθεί το κοινό.

Ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ Νεόφυτος Θρασυβούλου, τόνισε ότι, όλα θα γίνουν με επαγγελματικό τρόπο, ούτως ώστε, το αποτέλεσμα να είναι θετικό. Όπως ανέφερε, στόχος μας είναι η αύξηση της επισκεψημότητας της Αγοράς από τουρίστες, επισκέπτες αλλά και ντόπιους και η περαιτέρω ανάδειξη των παραδοσιακών προϊόντων της Κύπρου, ποτών και εδεσμάτων.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου