
Οι συναντήσεις και οι συσκέψεις συνεχίζονται καθημερινά. Πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν και οι πρώτες παρουσιάσεις γευσιγνωσίας κρασιού και παρασκευής διαφόρων παραδοσιακών εδεσμάτων, που θα μπορεί να παρακολουθεί το κοινό.
Ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ Νεόφυτος Θρασυβούλου, τόνισε ότι, όλα θα γίνουν με επαγγελματικό τρόπο, ούτως ώστε, το αποτέλεσμα να είναι θετικό. Όπως ανέφερε, στόχος μας είναι η αύξηση της επισκεψημότητας της Αγοράς από τουρίστες, επισκέπτες αλλά και ντόπιους και η περαιτέρω ανάδειξη των παραδοσιακών προϊόντων της Κύπρου, ποτών και εδεσμάτων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου