Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Τουριστικός Όμιλος Βέροιας. Διαγωνισμός φωτογραφίας: «Ανθισμένες Ροδακινιές»

 
Τουριστικός Όμιλος Βέροιας : Διαγωνισμός φωτογραφίας: «Ανθισμένες Ροδακινιές»
 
Εν όψει του 2ου Φεστιβάλ Ροδάκινου, ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας σε συνεργασία με την Φωτογραφική Ομάδα Βέροιας «ΑΝΤΙΘΕΣΙΣ», διοργανώνει φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα τις Ανθισμένες Ροδακινιές.

Αυτές τις μέρες συμβαίνει ένα φαινόμενο μοναδικό στην ελληνική ύπαιθρο, εφάμιλλο των ανθισμένων κερασιών της Ιαπωνίας. Για ένα διάστημα δέκα και πλέον ημερών, από τα μέσα μέχρι τα τέλη Μαρτίου, ο εύφορος κάμπος της Ημαθίας μεταμορφώνεται από τις χιλιάδες ανθισμένες ροδακινιές σε μια απέραντη ροζ θάλασσα.

Η ροδακινιά, στις παραδόσεις της Ανατολής, θεωρείται "το Δέντρο της Ζωής του Επίγειου Παραδείσου" που παρέχει στους ανθρώπους ζωή και χαρά. Τα άνθη της ροδακινιάς, συμβολίζουν την άνοιξη, την αναγέννηση και ως συνέπεια τη γονιμότητα, ενώ έχουν αποτελέσει πηγή έμπνευσης μεγάλων ζωγράφων, όπως ο Van Gogh.
 
 
Σκοπός του διαγωνισμού
 
Σκοπός του φωτογραφικού διαγωνισμού είναι ο φακός του κάθε διαγωνιζόμενου να αποτυπώσει τη στιγμή που οι ανθισμένες ροδακινιές έχουν την τιμητική τους. Αυτήν την ευφορία που δημιουργείται στην ψυχή μας από το εντυπωσιακό θέαμα, θέλουμε να μοιραστούμε με όλη την Ελλάδα, μέσα από τις εικόνες σας!
 
 
Πάρτε μέρος

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι λάτρεις της φωτογραφίας (ερασιτέχνες και επαγγελματίες) ανεξαρτήτως ηλικίας. Τα απαραίτητα εφόδια είναι μία φωτογραφική μηχανή και πολύ φαντασία!

Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με τρεις (3) ασπρόμαυρες ή έγχρωμες φωτογραφίες στη διεύθυνση toverias@gmail.com από τις 24 Μαρτίου ως τις 23 Απριλίου. Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι σε μορφή jpg (with exif data απαραιτήτως) και το αρχείο να φέρει το επίθετο του διαγωνιζόμενου και διαδοχική αρίθμηση 1, 2, 3. (π.χ Γιώργος Ιωάννου_1, Γιώργος Ιωάννου_2, Γιώργος Ιωάννου_3.) To email που θα στείλετε θα πρέπει να έχει θέμα «Διαγωνισμός φωτογραφίας».


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συνεχίσετε στον σύνδεσμο
http://www.alli-apopsi.gr/politismos-ekdeloseis/touristikos-omilos-beroias-diagonismos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου