Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Βέροια. Ενημερωτική Εκδήλωση με τίτλο Καταπολέμηση εχθρών της Ροδακινιάς, Νεκταρινιάς και Βερικοκιάς με την επιδοτούμενη μέθοδο «ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ»


 
Το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου Βέροιας, το Κέντρο ‘ΔΗΜΗΤΡΑ’ Ν. Ημαθίας, ο Σύλλογος Γεωπόνων Ν. Ημαθίας και ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βεροίας σας προσκαλούν στην ανοιχτή για το κοινό, ενημερωτική εκδήλωση – εσπερίδα με θέμα:

Καταπολέμηση εχθρών της Ροδακινιάς, Νεκταρινιάς και Βερικοκιάς με την επιδοτούμενη μέθοδο «ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΕΝΤΡΟΥ ‘ΔΗΜΗΤΡΑ’ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ
, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 2, ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ΗΜΑΘΙΑΣ (ΕΝΑΝΤΙ ΕΑΚ ΒΕΡΟΙΑΣ), στις 29 Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30.
 
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

19:00 Προσέλευση και εγγραφή συμμετεχόντων
19:30 Έναρξη και Χαιρετισμοί

20:00 Εισήγηση του κ. Μαντζέλα Ιωάννη, Γεωπόνου και Ειδικού Συνεργάτη του Δήμου Βέροιας και της κας Γκαράνη Σταυρούλα, Περιβαλλοντολόγου του Δήμου Βέροιας με θέμα: «Διαχείριση Κενών Συσκευασιών Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων».

20:10 Εισήγηση του κ. Μπέη Κωνσταντίνου, Γεωπόνου της ΠΕ Ημαθίας με θέμα: «Φυλλοδέτης, Ανάρσια και Καρπόκαψα - ο βιολογικός κύκλος των μικρολεπιδοπτέρων εχθρών της Ροδακινιάς, Νεκταρινιάς και Βερικοκιάς».

20:30 Εισήγηση του κ. Βακάμη Δημήτρη, Γεωπόνου – Συμβούλου ανάπτυξης συστημάτων ποιότητας, με θέμα: «Εμπειρία από την εφαρμογή του ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ στον Α.Σ. ΒΕΝΟΥΣ. Σεξουαλική σύγχυση των μικρολεπιδοπτέρων στον αγρό».

20:45 Εισήγηση του κ. Χαμπίδη Δημήτρη, Γεωπόνου, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Ανάλυση του προγράμματος επιδότησης για την εφαρμογή της μεθόδου ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ στην καλλιέργεια της Ροδακινιάς, Νεκταρινιάς και Βερικοκιάς».

21:00 Συζήτηση και ερωτήσεις επί των τοποθετήσεων – Λήξη Ημερίδας.



πηγή: http://www.alli-apopsi.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου