Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Μεγάλη προβολή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και των Λεσβιακών Προϊόντων στην «FOOD EXPO 2017»

 
 
Με περισσότερους από 1.200 Έλληνες και ξένους εκθέτες και πάνω από 2.000 διεθνείς επισκέπτες, η FOOD EXPO 2017 εδραίωσε πανηγυρικά τη θέση της μεταξύ των κορυφαίων εκθέσεων Τροφίμων & Ποτών διεθνώς! Χάρη στις συντονισμένες ενέργειες προβολής της, τον απίστευτο πλούτο των εκθεμάτων της, την υψηλή ποιότητα των εγχώριων προϊόντων, αλλά και τον στρατηγικό σχεδιασμό της κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προσδοκία εκθετών και επισκεπτών, τοποθετώντας τα ελληνικά Τρόφιμα και Ποτά στη θέση που τους αξίζει: στην ατζέντα χιλιάδων μεγάλων αγοραστών διεθνώς.
 
Πρωταγωνιστικό ρόλο στην FOOD EXPO 2017, είχε ο ιδιοκτήτης των αρτοζαχαροπλαστείων «Ο ΚΙΜΩΝΑΣ» Γιώργος Σαξιώνης, ο οποίος είναι από τα κορυφαία στελέχη της Λέσχης Ελλήνων Μαγείρων και μαγείρεψε για λογαριασμό της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με Λεσβιακά Προϊόντα, διαφημίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την Λέσβο αλλά και την Λήμνο.
 
 
Διεθνής ακτινοβολία
 
Ήδη από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της υποδέχτηκε δεκάδες εξειδικευμένους δημοσιογράφους από το εξωτερικό και εκπροσώπους από τις διπλωματικές αντιπροσωπείες 15 χωρών που δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το οργανωτικό επίπεδο, τον τεράστιο αριθμό των εκθετών και τον πλούτο των εκθεμάτων. Συγχρόνως, πλήθος επαγγελματιών από όλο το φάσμα της αγοράς έδωσαν δυναμικό παρών, πραγματοποιώντας ουσιαστικές επαφές και σημαντικές εμπορικές συμφωνίες, ενώ χάρη στη FOOD EXPO, η ποιοτική υπεροχή των ελληνικών Τροφίμων & Ποτών διαδόθηκε στα πέρατα του κόσμου.
 
 
Εντυπωσιασμένοι εκθέτες και επισκέπτες από την δυναμική της
 
Όλοι δήλωσαν συνεπαρμένοι από την απίστευτη επιτυχία αυτής της έκθεσης, που συγκαταλέγεται πλέον αδιαμφισβήτητα στις πιο σημαντικές διοργανώσεις για τα Τρόφιμα και Ποτά στην Ευρώπη και η οποία απέδειξε ότι ο συγκεκριμένος κλάδος δεν έχει μόνο παρελθόν, έχει δυναμικό παρόν αλλά και εξαιρετικά ελπιδοφόρο μέλλον και ότι αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της εθνικής μας οικονομίας και πρέπει να έχει καθοριστικό ρόλο στο νέο μοντέλο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας μας. Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη έκθεση παγκοσμίως-κατάφερε μέσα σε τέσσερα χρόνια να τετραπλασιάσει τα μεγέθη της σε εκθέτες, επισκέπτες και εκθεσιακή επιφάνεια- απέδειξε ότι υπάρχει και μία Ελλάδα της δημιουργίας, της προσπάθειας και της προόδου!


πηγή: http://www.lesvosnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου