Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Θεσπρωτία. Απαλλάσσονται από τον αμίαντο οι κάτοικοι του Ραγίου

 
ragio tespro
 
Τέλος στα προβλήματα ύδρευσης που αντιμετωπίζει το Ράγιο του Δήμου Φιλιατών θα βάλει ένα σημαντικό έργο για το οποίο εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου και της Περιφέρειας Ηπείρου.

Με το ποσό των 145 χιλιάδες ευρώ, θα προχωρήσει η αντικατάσταση του δικτύου και θα απομακρυνθούν οι αμιαντοσωλήνες, που αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία και ήδη έχουν αντικατασταθεί στα περισσότερα σημεία της χώρας.

Ο εκπρόσωπος της Κοινότητας Χρήστος Νικολάου, μεταφέρει τις ευχαριστίες του ιδίου αλλά και των κατοίκων του χωριού, προς τον Περιφερειάρχη, τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας και τον Δήμο Φιλιατών.

Στην επιστολή του αναφέρει:

«Οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Ραγίου Δήμου Φιλιατών, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ και τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θ. ΠΙΤΟΥΛΗ για της άμεσες ενέργειές τους, για την επίλυση του προβληματικού και επικίνδυνου δικτύου ύδρευσης αμιάντου της κοινότητας μας.

Τέτοια έργα υποδομής βελτιώνουν την καθημερινότητα, την ποιότητα ζωής και την υγεία των κατοίκων της Κοινότητάς μας και λύνουν χρονιά προβλήματα.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Φιλιατών κ. Σπύρο Παππά, τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και τους υπαλλήλους της τεχνικής Υπηρεσία».
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου