Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Η γαστρονομική πυξίδα του "TEDxThessaloniki"

 
Η γαστρονομική πυξίδα τουTEDxThessaloniki
 
Το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, η γαστρονομική πυξίδα της Θεσσαλονίκης σταματάει στην Πλατεία Αριστοτέλους, στο κέντρο των συντεταγμένων της πόλης, προκειμένου να θέσει τις βάσεις για το μεγάλο event στις 22 Απριλίου 2017!
 
 
"The gastronomical compass of TEDxThessaloniki"

Στο γυάλινο κουτί της Πλατείας Αριστοτέλους από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ, οι άνθρωποι του TEDx Thessaloniki 2017, θέλοντας να βρουν νέες συντεταγμένες από άτομα της πόλης, θα βρίσκονται εκεί προκειμένου να ενημερώσουν τον κόσμο για τις διαφορετικές κατευθύνσεις που ετοιμάζονται να στηθούν στην Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης, Μ2 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, εκείνες τις ώρες θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου για το main event και η δοκιμή των signature συνταγών που επιλεγμένα και αγαπημένα καταστήματα της πόλης έχουν δημιουργήσει αποκλειστικά για εκείνη την ημέρα για τους φίλους του TEDxThessaloniki 2017, τα οποία θα διατίθενται δωρεάν στο κοινό!

Πρόκειται για μια δράση, η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο πλαίσιο του θεσμού του TEDxThessaloniki. Η ομάδα του TEDxThessaloniki 2017 αποφάσισε να προχωρήσει στην υλοποίηση της για να φέρει πιο κοντά ανθρώπους της πόλης και όλοι μαζί να την κάνουμε να μείνει αξέχαστη.

Ελάτε να γιορτάσουμε και να ρυθμίσουμε την πυξίδα μας στην Πλατεία Αριστοτέλους το Σάββατο 18 Μαρτίου παρέα με αποκλειστικές συνταγές και πολύ μουσική σε ένα αξέχαστο Street Event!

Βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στο καινούριο μας site: www.tedxthessaloniki.com!
 
Eίσοδος ελεύθερη
 
*To event τελεί υπό την αιγίδα του Thessaloniki Food Festival του Δήμου Θεσσαλονίκης


πηγή: http://www.cityportal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου