Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Διεθνής συνάντηση στην Πάρμα για τα επώνυμα αγροτικά προϊόντα


Διεθνής συνάντηση στην Πάρμα για τα επώνυμα αγροτικά προϊόντα Στη Διεθνή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Πάρμα της Ιταλίας στις 11,12 και 13 Απριλίου, με σκοπό για τη διοργάνωση ενός διεθνούς φόρουμ αφιερωμένο στις παγκόσμιες προκλήσεις και ευκαιρίες, των συστημάτων γεωγραφικών ενδείξεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα συμμετάσχει και η Περιφέρεια Κρήτης.
 
Οι σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε προσωπικές συναντήσεις, αφιερωμένες σε κοινοπραξίες και παραγωγούς Γεωγραφικών Ενδείξεων. Στο πλαίσιο αυτό η Περιφέρεια καλεί τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς προϊόντων ΠΟΠ και ΠΓΕ της Κρήτης, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τις 20 Μαρτίου.
 
Η παρουσία της Περιφέρειας Κρήτης εντάσσεται στο πλαίσιο της συμμετοχής της ως μέλος του δικτύου AREPO, της Ένωσης δηλαδή των Ευρωπαϊκών Περιφερειών και Ενώσεων Παραγωγών, που κύριο αντικείμενο της αποτελεί η προώθηση και προστασία των προϊόντων γεωγραφικής ένδειξης σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
Το δίκτυο AREPO θα συμμετάσχει στην διοργάνωση με δικό του περίπτερο, που θα δώσει την δυνατότητα στους παραγωγούς Περιφερειών μελών του και στις κοινοπραξίες τους, να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να διοργανώσουν γευσιγνωσίες.


πηγή: http://www.paseges.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου