Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Λήμνου στη Horeca 2016

 
Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Λήμνου στη Horeca 2016 (photos)
 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, στο Metropolitan Expo, στο πλαίσιο της έκθεσης «Horeca 2016», η παρουσίαση του «Παραδοσιακού Ελληνικού Πρωινού της Λήμνου», από την Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Λήμνου και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας.
 
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου κ. Στέλιος Μάντζαρης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι συνέβαλαν στην άριστη παρουσία του νησιού σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της Ελλάδας: «Σαν πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου πρέπει να ευχαριστήσω κατ αρχήν τον Εμπορικό Σύλλογο Λήμνου και ειδικά τον πρόεδρο του Μάκη Ψάρρα, που μαζί με τον αντιπρόεδρο μας Δημήτρη Ματζάρη συντονίσανε τις προετοιμασίες για την παρουσίαση που έγινε εχθές με μεγάλη επιτυχία.
 
Θερμά ευχαριστώ στην Κα Φωτεινή Γκαράλη που με την δυναμικότητα και την αγάπη της για το νησί και την γνώση της ότι μόνο η εξωστρέφεια από το νησί θα αποδώσει καρπούς και θα δώσει αποτελέσματα, εχθές έδωσε μάθημα αγάπης για τον τόπο μας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον chef Νίκο Χλαπάτσο που με το κύρος του και την ηρεμία που προέρχεται απο την άριστη γνώση της δουλειάς του, έδωσε στον κόσμο το σήμα της επαγγελματικότητας που υπάρχει και που μπορεί ακόμα περισσότερο να αναπτυχθεί στο νησί μας. Για τα 2 κορίτσια μας την Βασιλική Τρόχειλα και τη Μάλαμα Μπανάβου, το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι καλή σταδιοδρομία στους δαιδαλώδεις δρόμους της γαστρονομίας και της τοπικής παράδοσης.
 
Ευχαριστώ θερμά και όλους όσους (ξενοδόχους συναδέρφους και μη), ένθερμα υποστηρίξανε αυτή τη δράση που αν μη τι άλλο, έσπρωξε το νησί μας στα μάτια κόσμου που ούτε μπορούσαν να φανταστούν τον πλούτο της τοπικής μας γαστρονομίας. Και βέβαια ευχαριστούμε θερμά τον αγαπητό επί μακρόν φίλο Γιώργο Πίττα, συνάδερφο σε όλα τα χρόνια μας (πρώτα "επιπλάς" ,μετά ξενοδόχος), που με την τρέλα του και το όραμά του, δείχνει στην Ελλάδα το συγκριτικό πλεονέκτημα του τουρισμού μας που λέγεται "τοπική γαστρονομία"».


πηγή: http://www.limnosfm100.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου