Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το «Δρόμο του Γιοφυριού»

 
 
Ο Δήμος Αρταίων διοργανώνει φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον ημιμαραθώνιο «Δρόμο του Γιοφυριού», την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016. Ο αγώνας που, μεταξύ άλλων, στοχεύει στην Πανελλαδική προβολή και ανάδειξη της περιοχής της Άρτας αναμένεται και φέτος να συγκεντρώσει πλήθος συμμετοχών από όλη τη χώρα.

Η αγωνιστική διαδρομή ξεκινά και πάλι από το Κάστρο και περνά από τα σημαντικά μνημεία της πόλης, όπως βέβαια το Ιστορικό Γιοφύρι, την Παρηγορήτρια, την Αγία Θεοδώρα κ.α., για να τερματίσει στο κέντρο της πόλης στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Οι εγγραφές για τον «2ο Δρόμο του Γιοφυριού» έχουν ήδη ανοίξει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.artahalfmarathon.gr, απ’ όπου μπορούν και να ενημερωθούν για κάθε τύπο αγώνα ξεχωριστά, καθώς και να δουν φωτογραφίες και βίντεο από την περυσινή διοργάνωση, αλλά και να οργανώσουν τη διαμονή τους στην Άρτα.
 
 
Θα υπάρχουν οι εξής τύποι αγώνων:
 
>Ημιμαραθώνιος Αγώνας δρόμου 21,1 χλμ και σκυτάλη ημιμαραθωνίου
>Αγώνας Δρόμου 5 χλμ
>Περιπατητικός Αγώνας Δρόμου 5 χλμ
>Σχολικοί αγώνες Δρόμου 1000 μ. & 2000 μ.

Το κόστος εγγραφής είναι 5 ευρώ για τον ημιμαραθώνιο και τη σκυτάλη, με τα έσοδα να διατίθενται στο Ταμείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αρταίων. Η συμμετοχή στους αγώνες δρόμου των 5 χιλιομέτρων (δρόμου και περιπατητικός) και στον σχολικό αγώνα δρόμου είναι δωρεάν.

Να σημειωθεί τέλος, ότι το βράδυ της παραμονής του αγώνα θα πραγματοποιηθεί pasta party αλλά και εκδήλωση βράβευσης παλιών και νέων αθλητών που με τις επιδόσεις τους έκαναν περήφανη την Άρτα.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου