Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Αστικό περιβάλλον. Ασυνείδητος οδηγός στο κέντρο της Θεσσαλονίκης παρκάρει σε θέση αναπήρου

 
 
Πολλές φορές έχουμε διαμαρτυρηθεί για την έλλειψη θέσεων στάθμευσης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αν όχι όλοι σίγουρα οι περισσότεροι κάποια φορά αγανακτήσαμε και παρκάραμε παράνομα. Και ίσως και να μπορείς ακόμα και να το δικαιολογήσεις στον εαυτό σου, λες είναι κάτι επείγον, είσαι βιαστικός, είναι για μια δουλειά, μια ανάγκη.

Όμως είναι εντελώς διαφορετικό να παρκάρεις παράνομα εκεί που απλά απαγορεύεται η στάθμευση δημιουργώντας προβλήματα στη κυκλοφορία, με το να παρατάς το αυτοκίνητο σου καταλαμβάνοντας μία θέση για αυτοκινητο ΑΜΕΑ ή σε ράμπες αναπήρων ή πάνω σε πεζοδρόμια φράζοντας το πέρασμα σε πεζούς, σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα και μητέρες με καροτσάκια.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που κυριολεκτικά ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο στην Ίωνος Δραγούμη μπροστά από την Εθνική Τράπεζα, ήταν παρκαρισμένο προκλητικά ανάμεσα στις δύο πινακίδες. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Τελικά όπως φαίνεται δεν φθάνουν τα τσουχτερά πρόστιμα, για να συμμορφωθούν οι ασυνείδητοι. Κάποτε όμως πρέπει να μπει ένα τέλος σ αυτήν την ιστορία.


πηγή: http://cityportal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου