Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Μέγιστη διάκριση Ανώτερης Γεύσης για δεύτερη χρονιά στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κωστηλάτας

 
 
Τη μέγιστη διάκριση των 3 αστεριών για το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης έλαβε και για το 2016 το νερό Κωστηλάτα από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας – iTQi (www.itqi.com), που εδρεύει στις Βρυξέλλες, την πιο εξειδικευμένη κριτική επιτροπή στον κόσμο που αναλαμβάνει να πιστοποιεί και να αναδεικνύει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

Το iTQi απαρτιζόμενο από έμπειρους δοκιμαστές σε θέματα ποτών και τροφίμων, υπέβαλλαν σε διαδικασία γευσιγνωσίας τους διαγωνιζόμενους, μεταξύ των οποίων και το νερό Κωστηλάτα, χωρίς βέβαια να παρέχεται κανένα είδος ταυτοποίησης για να εξασφαλίζεται έτσι η συνεχής αμεροληψία, και βραβεύθηκε ως εξαιρετικό εξασφαλίζοντας τη μέγιστη βαθμολογία των 3 αστεριών. Σε μια ομολογουμένως δύσκολη διαγωνιστική διαδικασία, αν ληφθεί υπόψη ότι οι συμμετέχοντες είναι από όλον τον κόσμο μεταξύ των οποίων κολοσσοί στον κλάδο τροφίμων και ποτών, όπως Heineken, Bacardi, Coca Cola, Elbisco, Pepsico, Diageo, Alpro, Nestle κ.ά.

Η διάκριση αποτελεί μια επιτυχία και επιβράβευση της εταιρείας, αλλά και για τον κάθε εργαζόμενό της ξεχωριστά που συνεισφέρει στη διαδικασία παραγωγής προσφέροντας στον καταναλωτή ένα νερό ανώτερης ποιότητας. Γιατί δεν αρκεί το γεγονός ότι το νερό Κωστηλάτα αναβλύζει στα Αθαμανικά Όρη σε ένα παρθένο ορεινό τοπίο, σε υψόμετρο 1.450μ., αλλά το ότι η εμφιάλωσή του γίνεται επιτόπια, μακριά από κάθε είδους κίνδυνο μόλυνσης, λόγω υπόγειας προέλευσης και απαγόρευσης ρυπογόνων δραστηριοτήτων στην περιοχή, με τον πιο σύγχρονο βιομηχανικό εξοπλισμό.

Μαζί όμως με τους ανθρώπους της εταιρείας αξίζει να νοιώθουμε όλοι μας περήφανοι, γιατί μια ελληνική εταιρεία και ένα ελληνικό προϊόν κατακτά για ακόμη μια φορά την κορυφή σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου