Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Εντυπωσιακές εικόνες από τις ανθισμένες βερικοκιές της Κίνας

 
Εντυπωσιακές εικόνες από τις ανθισμένες βερικοκιές της Κίνας
 
Σε μια μακρινή τοποθεσία, στα βορειοδυτικά της Κίνας βρίσκεται η επαρχία Xinjiang και ακόμη πιο βόρεια από εκεί βρίσκεται η περιοχή Yili που προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα.

Εκεί, λοιπόν, συναντά κανείς την άνοιξη ονειρικές εικόνες από την κοιλάδα με τις ανθισμένες βερικοκιές της Κίνας. Κοντά στα σύνορα με το Καζακστάν, η κοιλάδα με τα δέντρα προσελκύει τους τουρίστες οι οποίοι κάνουν το μακρινό ταξίδι προκειμένου να αντικρίσουν τη ροζ θάλασσα από τα λευκά και ροζ άνθη των δέντρων. Η περιοχή έχει το μεγαλύτερο δάσος με βερικοκιές στην επαρχία Xinjiang και όσοι μπορούν να απολαύσουν από κοντά το τοπίο είναι ιδιαίτερα τυχεροί.

Η περίοδος αιχμής, σύμφωνα με το boredbanda που δημοσιεύει και τις εντυπωσιακές φωτογραφίες, είναι από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ σύμφωνα με τους τουριστικούς πράκτορες της Κίνας από 1η Απριλίου έως 31 Μαΐου και από 1 Οκτωβρίου έως τις 31 Νοεμβρίου την περιοχή επισκέπτεται λιγότερος κόσμος.

Φτάνοντας κανείς εκεί θα δει ατελείωτες εκτάσεις με ροζ δέντρα τα οποία μοιάζουν με πίνακα ζωγραφικής, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί αγαπημένο μέρος φωτογράφων τοπίου οι οποίοι συρρέουν κάθε χρόνο για να απαθανατίσουν την ονειρική εικόνα με το δικό τους τρόπο. Η περιοχή εξάλλου έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα ωραιότερα μέρη στην Κίνα για να βγάλει κάποιος πανέμορφες, ανοιξιάτικες φωτογραφίες. Οι εκτάσεις με τις φυτείες τσαγιού, αλλά και οι εκτάσεις με τις τουλίπες ανήκουν στην ίδια κατηγορία, αποτελώντας σπουδαία φυσικά αξιοθέατα της χώρας.

Ούτως ή άλλως η Κίνα είναι γνωστή για τα μοναδικά και ιδιαίτερα φυσικά τοπία της που αποτελούν πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών κάθε χρόνο.
 
apricot-valley-2

apricot-valley-3
 
apricot-valley-4
 
apricot-valley-5
 
apricot-valley-6
 
apricot-valley-7
 
apricot-valley-8
 
apricot-valley-9
 
apricot-valley-10
 
apricot-valley-11
 
apricot-valley-12
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου